capitolul 23

1.4K 168 9
                                    

"Tot aici esti ?!" spun socat de faptul ca Taehyung a stat cu capul pe masa din bucatarie pana acum .

Il aud cum maraie si se ridica brusc , clatinand masa . Ma lipeste cu spatele de perete , citind in ochii lui nervozitatea.

"Nu e treaba ta ce fac eu , da ?"

Dau aprobator din cap , cuvintele parca blocandu-mi-se in gat. Acesta imi zambeste rautacios si isi strecoara o mana sub bluza mea , facandu-ma sa tresar.

"Ai fost cam neascultator in ultimul timp , nu crezi ?" imi sopteste in ureche , coborandu-si buzele pana la baza gatului meu , incepand sa depuna saruturi apasate.

Imi închid ochii si imi sprijin capul de perete , incercand sa ma sprijin de ceva.

"Lasa-ma ... Te rog..." reusesc sa spun printre gemetele cauzate de mainile sale pe pieptul meu.

Se uita la mine pentru o secunda , dar nu ma baga in seama si isi continua treaba . Isi pune genunchiul drept intre picioarele mele , departandu-le putin , astefel reusind sa ma faca sa ma imping mai tare in perete.
Isi coboara mainile pana la fesele mele , strangandu-le in palmele sale mari .

"Aghh!"

Imi musc buza de jos in incercarea de a-mi opri gemetele. Vreau sa se opreasca , dar in acelasi timp ... Vreau sa continue . Sa ma atinga si sa ma faca sa ma simt cum numai el o poate face , sa ma duca pe culmile placerii si sa ma faca sa ma simt de parca as fi in al noualea cer !
Brusc , sunt pus pe burta pe masa , stand sprijinit in coate . Ii simt degetele cum traseaza linii imaginare pe spatele meu , ajungand pana la fund . Il ciupeste , facandu-ma sa scot un chitait ciudat.
Il aud cum chicoteste si imi da pantalonii jos brusc , facandu-ma sa imi maresc ochii .

"C-ce v-vrei sa f-faci ??" vocea imi tremura si deja simteam cum o lacrima imi aluneca pe obraz.
"Ei haide , cred ca e evident , Kookie !"

Isi pune mana in jurul gatului meu si imi da capul pe spate , iar cu cealalta isi introduce un deget in mine , facandu-ma sa tip de durere .

"Agh ! L-la nai-naiba !" spun printre dinti .
"Uh , imi place cand vorbesti asa , continua !"

Isi baga doua degete in gura mea , invartindu-le . Imi inchid ochii strans si las lacrimile sa alunece pe obraji . Durerea era insuportabila , simtind cum imi vine sa lesin .

"Opreste-te ..." spun cu greu din cauza ca degetele sale erau inca in gura mea .

Nu ma baga in seama , din nou , si isi scoate degetul din mine , apoi cele doua degete din gura mea , putand sa expir usurat. Imi musc buza de jos si il aud cum pleaca , ultimul lui cuvant fiind "Jalnic ".
Incep sa plang , inca intins pe masa , nestiind de ce am fost "pedepsit" ...

Ce rea sunt , fix de ziua lui Tae il pun intr-o imagine proasta : violator , vai :))) WELL , LA MULTI ANI ,IUBIREA MEA DE TAE

Ce rea sunt , fix de ziua lui Tae il pun intr-o imagine proasta : violator , vai :))) WELL , LA MULTI ANI ,IUBIREA MEA DE TAE

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
One Night Stand ✔ {taekook}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum