10. Bölüm Karmakarışık

6.4K 479 28
                                    


Selamun Aleykum Canlar

Öncelik ile gelen yorumlara bayılıyorum resmen o kadar içten ve cana yakın İnsanlar var ki.

Umarım Bölüm Hoşunuza gider, Oy ve Yorumlarınızı eksik etmeyin.

İyi Okumalar

Videolara baktıkça bakıyordum Saate baktığımda saatin 3:30 olduğunu gördüm ne kadarda çabuk geçmiş di zaman Laptopu kapattım yatağıma yattım. Artık kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmuştum. Yarin ilk işim Afife ile görüşmek ve konuşmak olmalıydı.

Ertesi Gün

Yiğit den

Sabah dün gece kurduğum alarmın sesi ile uyandım. Yorgundum 5 saat uyku yetmemiş di haliyle. Banyoya girip duş aldıktan sonra Siyah takım Elbisemi giyindim saçlarımı da yaptıktan sonra Telefonumu ve Arabaların anahtarını alıp aşağıya indim. Merdivenlerden inerken telefonumda yine onarca mesaj ve cevapsız aramalar vardı bunlar tabiki de kuzenim Kaan dan dı ama karar vermiştim onu da doğru yola getireceğim ALLAHın izni ile.

Annem Babam ve Yasemin kahvaltı sofrasında oturuyor ve Kahvaltılarını yapıyorlardı. Yaseminin yanındaki boş sandalyeye geçip herkese Günaydın dedim ve Kahvaltımı yaptım her zaman ki gibi geçen bir Kahvaltıdan sonra Babam ile Şirkete gittik.

Şirkette Öğle arasında aziz i aradım etrafımda dinine bağlı olan sadece onu tanıyordum. Aziz

"Abi Okuldan sonra uğrayabilirim Şirkette bu arada senin adına çok sevindim"

Dedi sesi gerçekten de sevinmiş gibi geliyordu.

"Allah razı olsun Aziz bekliyorum"

Dedim ve Telefonu kapattım.

İki saat sonra Aziz gelmişti ve yanında da birçok Kitap getirmişti. Selamlaştıktan sonra beraber onun tavsiye ettiği bir kafe ye gittik. Daha önce hiç böyle bir kafe görmemiştim kafe üç bölüme ayrılmıştı Erkekler için kadınlar için ve Aile Salonu diye. Biz Aziz ile Erkekler bölümüne geçtik ve Cam kenarında olan bir masaya karşı karşıya oturduk.

Aziz söze başladı

"Burası ablamın arkadaşının Babasının Dükkanı İslami şartlara uygun bir yer Erkek ve Kadınlar için ayrı yerler var ve Alkolü şeyler de satılmıyor."

Dedi

O sırda Erkek garson yanımıza geldi ve Menü yü verdi.

"Daha önce hiç böyle bir yer görmemiştim Ama İnsan daha da rahat his ediyor kendini burada."

Dedim ve ikimizde Menü ye baktık

Garson geldiğinde ikimizde birer bardak Çay istedik kısa süre sonra Çaylarımız da geldiğinde. Aziz Çayına şeker attı ve karıştırmaya başlarken

"Abi yanlış anlama ama sen nasıl oldun da birden İslam a ilgi göster meye başladın"

Dedi Aziz

Kardeşin beni etkiledi onun sayesinde İslami araştırmaya başladım kısacası Kardeşinden hoşlanıyorum hatta ona Aşığım diyemezdim sonuçta.

"Uzun hikaye azizim"

Dedim ve Önündeki Kitaplara baktım.

Azizi artık bir kardeş gibi görüyordum hatta kardeşten de öte eminim ki oda beni bir abi olarak görüyordu.

Bana teker teker her kitabın ne hakkında olduğunu kısaca anlattı. Getirdiği Kitaplar Nasıl Namaz kılınır Kuranı Kerim meali Elif Cüz ve Yeşil bir Kurandı birkaç tane Kitap daha vardı. Aziz

'Afife' Gerçek HayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin