hoofdstuk 1

1.7K 68 6
                                    

Pov rosa

Zijn hand deed een plukje haar weg zijn vinger gleed over mijn kaaklijn langs mijn lippen.

Hij kwam dichter en dichter bij. Uiteindelijk plante hij zijn lippen op de mijne hij gromde toen ik mijn lippen niet opende. Rosa stop! Zeg ik tegen mezelf maar het lukt niet. Ik open mijn mond en hij treedt meteen binnen vurig zoent hij me. Geen passie maar lust. Ik kan het niet onderdrukken hoe graag ik het ook wil kreun ik. Bij het horen van mijn kreun duwde hij me tegen de muur. 

"Tylor" onderbrak ik onze zoen. "Wat?" Vroeg hij en hij ging verder naar me nek. "I-ik ben zwanger" zei ik. Hij stopte meteen. Hij liep naar acteren en keek me aan.

"Wat?!" Riep hij verbaasd. "Ik be-" zei ik maar hij liet me niet uit praatte. Hij gooide met het bankje door de kamer op de spiegel die kapot valt hij trapt het bankje kapot hij keek me aan met een woest gezicht. 

"Rot op!" Riep hij. "Het spijt me" zei ik met tranen in me ogen. "Ik zei rot op!" Schreeuwde hij. Ik liep snel weg met tranen in me ogen.

"Rosa?" Vroeg stephano ik keek hem aan, voor dat hij wat wou zeggen liep ik naar hem toe en huilde uit op zijn schouder. "H-hij Schreeuwde en gooide met een bankje spiegel stuk schreeuwen" zei ik huilend in slecht Nederlands. 

"Sshh het komt goed" zei hij en streek over mijn haar. "Ik ga even naar me kamer" zei ik hij knikte. "Ik ga even kijken bij tylor" zei hij.

Ik liep naar de kamer deed mijn make-up weer opnieuw en liep naar de woonkamer waar Leon en kim zaten. "Hoe gaat het met mijn twee prinsesjes" zei Leon.  "We weten niet eens of het gezond is" zei ik lachend en ging naast Leon zitten. "Zullen we straks naar de dokter gaan?" Vroeg Leon. "Ja is goed kan niet wachten" zei ik.

Eventjes later

Leon en ik liepen hand in hand naar de dokters post in het paleis. We klopten op de deur. En liepen naar binnen. "Hallo prinses waar kan ik u mee helpen" Vroeg de doktor  mevrouw van der pol. "Ik ben zwanger en we willen graag een echo doen." Zei ik. Ze knikte ik ging liggen in de stoel deed me jurk omhoog. Dokter van der pol deed het ligt uit en een koude gel op mijn buik. Ik hoorde wat geruis en daarna het hartje van onze baby. 

"Het hartje klinkt perfect" zei ze. Leon gaf me een zoen op me hoofd. "Je bent 9 weken zwanger bijna 10" zei ze. We knikte ze vertelde nog een paar basic dingen die ik wel mocht eten en welke niet. Leon en ik liepen naar onze kamer smoorverliefd hand in hand. Leon deed de deur dicht "nu kan niemand ons storen" zei hij. Ik draaide me hij liep naar me toe en duwde me tegen de muur aan.

WAARSCHUWING HIERONDER KOMT EEN EROTICE STUKJE  (SEKS STUKJE) ALS JE DAAR NIET TEGEN KAN LEES HET DAN NIET DAN IS HET HOOFDSTUK HIER AFGELOPEN.

Hij begon me te zoenen  niet zoals bij tylor het was passievol. Ik deed zijn shirt uit en hij mijn jurk. Zijn hand streek over mijn borsten naar de sluiting van mijn bh hij maakte ze los en gooide hem op de grond ik hoorde hem grommen. Hij tilde me op en legde me op bed. Hij kuste mijn nek ging naar me borsten hij nam mijn tepel in zijn mond en kneed de andere ik kan het niet onderdrukken en kreun.

 Hij gaat naar beneden kust mijn buikje en daarna naar de rand van mijn string hij doet hem uit en gooit hem weg. Zonder waarschuwing, deed hij zijn vinger in me ik holde mijn rug. Hij verhoogde het tempo "Leon" kreunde ik. 

Hij stopte voor dat ik kon komen ik keek hem aan. Ik rolde ons over en deed zijn broer samen met zijn onderbroek uit. Ik pakte zijn lengte in mijn hand en ging op en neer.

 Ik deed mijn mond erover en hoorde hem hijgen hij kwam bijna en ik stopte ook. Hij keek me aan pakte me op en gooide me weer op me rug. Hij ging in me eerst rustig en daarna steeds een harder tempo.

"Leon ik ga komen.... Leon!" Kreunde ik zijn naam. Mijn wanden werden strakker en hij kwam hijgend in me en we lagen zwetend naast elkaar.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Laat me even weten of jullie vaker willen dat als iemand seks heeft het erin moet zetten. En ik ben nu nog enthousiast maar ik denk dat ik later wel langzamer update
Love you all my lovies🎊❤

i'm a Queen (Voltooid)Where stories live. Discover now