3e boek?

1.2K 35 2
                                    


Ik krijg de laatste tijd veel vragen of er een derde boek komt. Ik weet het niet, ik heb op dit moment geen idee waar het derde boek over zou moeten gaan en er zijn dan veel te veel personen voor dat boek in de epiloog gezet etc. Er zullen nu veel updates komen omdat ik de foutjes ga controleren deze dagen.

Als iemand een goed idee heeft die zijn altijd welkom stuur me dan een berichtje of zet het in de comments dan zal ik kijken of er nog een boek komt.

En er komt binnenkort een ander boek uit van mij hij heet cheated on his wife en ik zal hier een stukje zetten waarover het gaat.

Ontmoet Jessica Bennet. 24 jaar bruin haar en mooie blauwe ogen. Ze werkt als advocaat bij een bureau en ze is getrouwd met samuel parker. Hun leven verloopt prima ze zijn twee jaar getrouwd en willen heel graag kinderen waar ze ook druk me in de weer zijn.

Ik kwam thuis van een lange dag zoals gewoonlijk leg ik mijn tas bij de deur en hang ik mijn jas op. Op mijn hakken loop ik naar de keuken waar ik mijn man samuel al zie koken. "Hey schat wat kook je?" Vraag ik als ik hem een zoen geef. "Bami" zegt hij als hij me terug zoent. Het word een lange zoen voordat er wat gebeurt trek ik terug met een blosje op mijn wangen. "Hoe was je dag?" Vroeg hij.

"Druk twee zaken gewonnen drie nieuwe cliënten twee scheidingen en een moordzaak" zei ik. "Is diegene schuldig" vraagt hij ik schud mijn hoofd terwijl ik wat druiven eet. "En hoe was jou dag?" Vroeg ik.

"Goed heb een paar auto's verkocht" zei hij. Samuel werkt bij een autobedrijf die auto's verkopen alle merken van een fiatje tot een Ferrari. Zelf rijd ik een prachtige witte range rover. Ik dek de tafel alvast en pak de wijn. Ik schonk voor ons allebei in.

"Moet jij niet stoppen met wijn misschien ben je wel zwanger" zei hij met een lach de lach waar ik verliefd op werd. "Nee ben ongesteld. Het eten is trouwen echt lekker" zei ik en at mijn bord leeg.

i'm a Queen (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu