hoofdstuk 4

1.6K 77 8
                                    


Ik werd wakker gemaakt door een zuster. "U heeft niks gegeten wilt u iets drinken?" Vroeg ze aardig.

 "Water" zei ik en keek de kamer rond wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was een luxe kamer, er was een raam waarmee ik in de gang kon kijken maar de mensen in de gang niet mij. Ik had een groot bed, groot raam waaruit ik alles kon zien wat er buiten gebeurde. Er was nog een deur waar vermoedelijk de badkamer was. 

Ik stond op en liep er naar toe en ik had gelijk een badkamer een grote douche, groot bad, wastafel spiegel en nog een plant in de hoek. Ik besloot om in bad te gaan om lekker te ontspannen. Na een uur werd er op de deur geklopt en iemand deed hem open ik keek wie het was en het was tylor.

"Sorry maar bijna iedereen is er" zei hij en hij sloot de badkamer deur weer. Ik zuchtte, liet het bad leeglopen deed mijn joggingbroek aan met mijn shirt en ging naar binnen weer op mijn bed liggen. Ik keek iedereen weer aan.

"Heb je een beetje geslapen?" Vroeg me moeder bezorgd.

"Nee" zei ik terug en weer zonder emotie. Het is alsof ik niks meer kan voelen geen vreugde, geen verdriet, boosheid helemaal niks. Ik keek op heg nachtkastje zag mijn glas water en dronk het gulzig op.
"Je hebt niks gegeten heb je geen honger?" Vroeg me moeder weer. "Nee" zei ik. Kim kwam binnen met belle en Finn. Belle wou naar me toe en kim legde haar op mijn schoot. Ze legde haar oortje op mijn buik en keek me daarna raar aan. "Weg?" Vroeg ze.

Ik wist meteen wat ze bedoelde en knikte verdrietig. Belle gaf me een knuffel en ik knuffelde haar terug. Het was zo een slim meisje net zoals haar moeder. Kim gaf me het ketting draadje en Leon zijn ring. Ik deed mijn twee ringen af en deed ze om te ketting samen met leon zijn ring en deed hem om mijn hals.

"Ik wil naar zijn begraafplaats" zei ik. "Zullen we eerst even wachten met kijken wanneer je weg mag" zei mijn moeder.

"Als ik weg mag wil ik naar zijn begraafplaats en daarna terug naar Nederland ik wil even weg" zei ik.

"Rosa je moet ook nog even aan de buitenwereld laten zien dat je oke bent dan mag je doen wat je wilt" zei mijn vader.  Ik knikte en de dokter kwam binnen en checkte alles.

"We houden je morgen nog voor de zekerheid hier en daarna mag je weg" zei hij en liep weer weg.

"Papa kan je ervoor zorgen dat wie dan ook overmorgen een foto maakt dat ik het ziekenhuis verlaat zo weet de wereld dat ik leef, daarna gaan we naar begrafenis en daarna wil ik weg. Kim kan jij dan mijn koffer inpakken en die van jezelf Stephano en tylor doe jij je eigen?" Vroeg ik.
"En Finn en belle dan?" Vroeg kim.
"Daar zorgt olga wel voor o ja kan je Olga een knuffel van me geven" zei ik iedereen stemde er mee in en ging weg.
Ik luisterde wat muziek liet de dokters erbij las een boek en daarna was het al tijd om te slapen

i'm a Queen (Voltooid)Where stories live. Discover now