Bölüm 59

2.9K 139 23
                                    

😄😄😄İYİ OKUMALAR😄😄😄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

😄😄😄İYİ OKUMALAR😄😄😄

MALIA

"Güzelim-" diyerek odaya dalan Derek'i "Shh!" diyerek susturup minik yatağında melekler misali uyuyan kızıma baktım. Neyseki uyanmamıştı. Yaklaşık bir gün boyunca Deaton'un çeşitli testlerine maruz kalmıştı. Ve sonunda Derek'in kızımızı bize vermeyen Deaton ve diğerlerini evden kovup başbaşa kalmamızı sağladı.

Derek özür dileyerek yanıma geldi ve kollarını etrafıma dolayıp başıma bir öpücük kondurdu. Birkaç dakika sessizlik ve huzur içinde kızımızı izledik.

"Bu anı bozmamak için herşeyimi verirdim fakat Deaton aşağıda." diye fısıldadığında kaşlarımı çatıp ona baktım.

"Aria için gelmişse defolup gitsin!"

"Bu kez senin için gelmiş." dediğinde ise bu kez kaşlarım şaşkınlıkla havalanmıştı. Benim için mi gelmişti? Peki ama neden?

Odadan sessiz bir şekilde çıkıp alt kata indik. Deaton elinde birkaç kitapla koltukta oturmuştu. Bizi görünce ayağa kalkıp bana yöneldi.

"Selam." diyerek konuşmama izin vermedi ve ekledi.

"Biliyorum, bundan hoşlanmadın ama bunu yapmam gerekiyor." dediğinde anlamsızca Deaton'a baktım.

"Ne yapman gerekiyor?" diye sorduğumda bebeğimin geçtiği testlerden benimde geçmem gerektiğini söyledi.

"Ben iyiyim. Ölüm perisi olarak olmasa da ben iyiyim. Dönüşmüyorum, saldırgan değilim, ne olduğumu bilmiyorum ama gerçekten de iyiyim.  Ve dahası da kendimi kontrol edebiliyorum." diyerek sert çıkıştım.

"Demek saldırgan değilsin." diyerek bana baktı. Ardından Derek'e bakıp başını olumlu anlamda salladı. Bu arada Derek elini belime yerleştirip beni dışarı yönlendirdi. Ve Aria'yı Peter ve Jennifer'a emanet edip Derek'in arabasıyla ormanın derinliklerine doğru ilerledik. Birkaç dakikalık yolculuğun ardından arabadan inip kollarımı birbirine doladım ve çatık kaşlarla Deaton ve Derek'e baktım.

Ben neler olduğunu anlamaya çalışırken Deaton "Şimdi!" diyerek geri çekildi. O sırada ellerim sıkıca tutuldu ve dizlerimin üzerine çökmek zorunda kaldım. Acıyla inlerken Derek'in sesi yankılandı ormanda. Gözlerimi ona çevirdiğimde onunda benden farkı yoktu. Fakat ben kurtulmaya çalışırken o dişlerini birbirine bastırıp bana baktı. Ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyordum ama Derek'in Boyd ve Jackson tarafından tutulması öfkelenmeme sebep olmuştu.

Isaac ve Scott'ın kollarımı daha sıkı tutmasıyla gözlerimi ikisine çevirip dişlerimi göstererek hırladım. Derek'in acı dolu kükreyişi ile dikkatimi Derek'e verdim. Erica elindeki bıçakla Derek'in acı çekmesine neden oluyordu.

"Dokunma ona!" diye tısladım Erica'ya. Erica gözlerini Deaton'a çevirip kararsızca baktı. Deaton'un devam etmesini söylemesiyle elindeki bıçağı tekrar Derek'in teniyle buluşturdu. Derek'in acı dolu haykırışları arasında beni gözlemleyen Deaton'a baktım.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now