28. Krev kapala na zem

182 12 2
                                    

"O čem to mluvíš?" nechápala jsem. "Tenkrát jsi se se mnou rozešla. Chtěl jsem tě. Bolelo to. Byla jsi hnusná." uslyšela jsem kroky. "Máš ji?" přikývl. Byl to ženský hlas. Někdo si ke mě přiklekl. Byla to jeho holka. Už jsem ji párkrát viděla na fotkách, ale ve skutečnosti je hezčí. Přiblížila ke mě ruku. Měla jsem dlouhy vlasy, až do poliviny zad. Odkryla mi pramen vlasů z obličeje. Dívala se na mě. Kim promluvil "Musíme jí odvést pryč." nedával pozor. Kousla jsem ho do ruky a vymanila jsem se z jeho  sevření. Dlouho mi to nevydrželo. Jeho holka mě chytla za vlasy a strhla k zemi. Bolelo to. Kolenem mi stoupla na záda. "Kam si myslíš, že jdeš?"
"Pryč od vás! A hlavně od tebe Kime." jeho jméno jsem jen procedila skrz zuby. Uviděla jsem Jeonovy boty. "JEONE! PROSÍM......" nedořekla jsem to. Dostala jsem ránu do hlavy. Jediné co vím je to, že Jeon mě konečně uslyšel.
Jeon:
Kde může být? Přece jen tak nezmizí. "Jimine, pojď se podívat ještě k temnému parku." navrhl jsem mu. "Jo pojďme." blížili jsme se k místu kde byl vchod. "JEONE! PROSÍM.....!" byla to Goo. "Pojď, Jimine! Slyším jí!" přiběhli jsme k ní. Ležela na zemi. Byla v bezvědomí. "Cos jí to udělal?" vyběhl jsem proti té holce. Vytáhla nůž. "Jen pojď."
"Ne zlato. Nech ho." byl to kluk vzadu. "Proč? Proč se musím držet zpátky?" přiblížil jsem se. Byl to blbej nápad. Švihla nožem, čímž mě řízla do ruky. "Pabo! Co jsem ti říkal!" otočila se. "Promiň mi to Senpai." nechápal jsem. Otočil jsem se na Goo. Jimin ji držel v náručí. "Pojď, musíme jít." ten kluk chytl tu holku za ruku a táhl jí pryč. "Nevidíme se naposled."
"Pšt, Senpai." odešli pryč. Okamžitě jsem došel ke Goo a Jiminovi. "Musíme jí donést k nám." přikývl. Vzal jsem jie do náruče. Jimin mě chytl za ruku. "Kooku? Proč ti teče krev z ruky?" krev mi z ruky kapala na zem. "Musím do nemocnice."

Doufám, že se líbíl dílek. Aneko <3

Já, Jimin a Jeon Kde žijí příběhy. Začni objevovat