⚜️ Chapter 41

7.5K 468 30
                                    

Chytnu se za hlavu a zaúpím. Otevřu oči a rozhlédnu se po místnosti. Ihned si uvědomím, že nejsem u sebe. Kde to sakra jsem?! Rychle se posadím a v ten moment zaslechnu chrápání vedle sebe, hned se podívám kdo to je a když uvidím vedle sebe spícího blonďáčka, tak vyvřeštím oči. Nevím, sakra, jak jsme se sem dostali, vždyť já si ze včerejška nic nepamatuju. Moment.. neměla bych právě teď být ve škole? Rychle se rozhlédnu po ložnici, ale žádné hodiny nevidím. Povzdechnu si a podívám se na zem kde leží moje šaty. Cože?!

„Ahoj Tess," zachraptí vedle mě Luke a tak se na něj vyděšeně podívám. „Copak?" Uchechtne se a promne si své modré oči.

„Ty..ty šaty," zakoktám a ukážu na zem kde se válí moje šaty. Hlavně ať mi neřekne, že jsem se s ním vyspala, prosím.

„Klid." Zasměje se. „I když.." Nevinně se usměje a já schovám obličej do dlaní. „Tess, neboj se, jen jsem ti ty šaty pomáhal sundávat, v tom opileckém stavu to nešlo ani jednomu." Směje se a já se červenám.

„Boože." Prodloužím a podívám se skrz prsty na Lukea. Vážně mě viděl ve spodním prádle?

„No, nedáš si snídani?" Směje se dál a zvedne se z postele jen v boxerkách. Zarazím se a raději se podívám někam jinam, i když jeho tělo a to tetování stojí za podívání se.

„Asi bych měla jít," zamumlám a vyhrabu se z pod přikrývky a zděsím se. „O můj bože!" Vyhrknu a rychle si rukama zakryju tělo, když se na mě Luke podívá.

„Seš ve spodním prádle, je to stejné jako plavky, Tess." Vyplázne na mě jazyk a přejde ke své skříni. Vyndá z ní nějaké věci a přejde ke mně. „I když bych se rád díval.." Odmlčí se. „Tak si to vezmi a běž se vysprchovat." Podá mi věci.

„Děkuju, ale-"

„Nevezmeš si ty šaty, budeš se cítit nepohodlně, ne?" Ušklíbne se. Má pravdu, navíc se nechci nepohodlně cítit už od rána, stačí, že mě bolí hlava jako střep.

„Máš pravdu," řeknu a převezmu si od něj věci, které mi podává.

„Pojď, ukážu ti kde je koupelna." Vezme mě za ruku a vede mě skrz svůj pokoj, otevře dveře a vejdeme hned do obýváku a následně se zastavíme před zavřenými dveřmi, které Luke otevře a následně mě vtlačí dovnitř a zabouchne dveře. Pokroutím nad ním hlavou a rozsvítím.

Pořád nemůžu uvěřit, že mě Luke viděl ve spodním prádle. Proč si připadám strašně blbě vůči Ashtonovi? Vždyť jemu by to stejně bylo jedno i kdybych se s Lukem vyspala. Hlasitě si povzdechnu a věci od Lukea položím na skříňku vedle dveří, svléknu si své černé krajkové spodní prádlo a vlezu do sprchového koutu, pustím na sebe ledovou vodu, abych se pořádně probrala. Je to pro mé tělo pořádný šok, ale přesně to způsobí, že jsem se dostatečně probrala. Když si umyji vlasy tak ze sprchového koutu vylezu a omotám kolem sebe ručník, který najdu ve skříňce vedle dveří.

Usuším si tělo a poté se podívám na oblečení, které mi Luke půjčil. Začervenám se, když v rukách držím jeho boxerky. Ah, bože. Boxerky si obléknu a hned na to si obléknu volné šedé tepláky s volnějším rozkrokem. Tepláky si závažu, aby mi napadali a poté si obléknu černé tričko s potiskem loga Nirvany.

„Lukey?" Zavolám na svého nového kamaráda, který vejde do koupelny a sjede mě pohledem, usměje se a poté se mi podívá do očí. „Nemáš tu..eh nějakou tašku?" Prohrábnu si nervózně své vlhké vlasy.

„Na co?" Zeptá se nechápavě.

„Na šaty, a taky..ehm." Koktám. Bože, připadám si jako debil.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now