Capitolul 2

1.5K 165 24
                                    

CAPITOLUL 2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CAPITOLUL 2


Juna gemea, răsufla scadat și asta o înnebunea de nervi pe Anna. Voia să se ridice din pat, să se ducă la ei și să arate că este și ea în cameră, că nu este invizibilă, dar știa că Jimin ar fi certat-o și ea nu voia să-l supere. Dar în înăuntrul ei, chiar voia s-o ia de păr și să măture cu fata aceea pe jos. Aproape că exploda din cauza nervilor, în ciuda faptului că Jimin aducea mereu fete în locul acela. 

Juna era mai frumoasă decât toate, mai frumoasă chiar și decât Anna. 

Anna a aprins veioza care era așezată pe noptiera de lângă pat și și-a dregat vocea, dar nimic nu-i atrăgea atenția lui Jimin de la munca lui. Asta dacă se putea numi muncă. Nici măcar sunetele puternice de ploaie care se loveau de geam nu le băga în seamă. Era prea afundat în a-și satisface nevoia. 

Jimin s-a îndepărtat de fată și a zâmbit. I-a pus mâna pe umăr și a împins-o brutal pe masă. Începe jocul, s-a gândit Anna. Înainte să aibă vreo șansă să se ridice, Jimin a legat-o pe Juna de masă cu niște frânghii. Acum, frumoasa fată era foarte speriată. Se zbătea și țipa, dar nimeni nu o putea ajuta.

Cu lacrimi în ochii, Juna o observase pe Anna care acum avea mâinile la ochi. Începuse să țipe și mai tare ca să-i atragă atenția, dar Anna nici nu se gândea să se uite la ea. Nu voia să aibă coșmaruri la noapte din cauză că nu putea face nimic ca s-o ajute. 

— Ajută-mă! Ajută-mă! a strigat fata cu lacrimi în ochi. 

Jimin a început să râdă. Ea n-avea să scape de aici decât moartă. Și-a suflecat mânecile de la cămașa albă, punându-și halatul pe el deoarece nu voia să-și murdărească hainele. Acum, își pregătea ustensilele, punându-le pe tava care era așezată pe masa de lângă el. Și-a pus mănușile pe mâini și și-a închis ochii, începând să se roage lui Dumnezeu. 

Spera ca fata aceasta să reziste mai mult de 7 zile. 

Roșu Sângeriu → park jiminWhere stories live. Discover now