Capitolul 7

1K 156 15
                                    

CAPITOLUL 7


— Ești norocoasă, a șoptit Juna.

Trecuse opt zile de când Jimin o adusese și totuși, de două zile băiatul nu se mai atinsese de ea. Stătea numai cu Anna, o hrănea, ba chiar o ajuta să facă și baie. Îi adusese haine noi și o lăsase să se vopsească, ceea ce este un lucru foarte special deoarece asta însemna ca Anna să-și schimbe înfățișarea. 

— Îți place aici? 

Anna s-a uitat în ochii fetei, rămânând tăcută. Jimin îi putea auzi răspunsul și nu voia să fie din nou pedepsită. Ridicându-se din pat, Anna s-a apropiat de celula fetei, deschizând-o cu cheia așezată pe un cui, sus pe perete. A închis ușa și s-a uitat la mâncarea neatinsă din tavă. Exceptând faptul că Jimin o maltrata, Juna stătea în condiții foarte bune. 

Anna s-a așezat pe pat, lângă fata cu păr mov, punându-și tava cu mâncare în poală. A luat cuțitul și furculița și a tăiat o bucată de carne, ducând-o la gura lui Juna. Fata a întors capul, înghițind în sec. Îi era foarte greu să mănânce deoarece de-abia își revenea. 

— Te rog, a spus Anna privind-o cu milă. O să devii și mai slabă, haide. Măcar o bucățică. 

Juna a luat bucățica de carne în gură și a mestecat-o, chiar dacă-i venea să vomite. Își dăduse seama de obsesia lui Jimin pentru Anna și îi era frică că dacă nu o asculta, el o va răni din nou.

Anna a zâmbit bucuroasă când Juna a mâncat și puțin piure. 

— Vrei și puțină apă? a întrebat, ridicându-se și căutând un pahar prin toată încăperea. 

— Se pare că ai grijă de unnie a ta. 

Taehyung intrase în cameră, uitându-se septic la cele două fete. 

— Am o propunere pentru voi. 

Voia neapărat să scape de Anna și ar fi făcut orice i-ar sta în putință ca ea să dispară din casa aceasta. Nu-i plăcea deloc influența ei față de Jimin. Avea momente când îl înmuia și detesta faptul că el ajunsese s-o iubească. 

Anna s-a încruntat când Taehyung s-a apropiat de ele.

— Știu că vreți să plecați de aici, mai ales tu, a spus băiatul, arătând cu degetul la Juna. Pot să vă ajut să ieșiți de aici, știu fiecare locușor din această casă și ghiciți ce, norocul e de partea noastră. Jimin vine de-abia poimâine. Deci ce ziceți? Acceptați sau nu propunerea mea? a întrebat zâmbind. 

Roșu Sângeriu → park jiminWhere stories live. Discover now