17. ~ Kés utáni nyomozás ~

1.9K 137 1
                                    

E közben oda is értem.Imádok itt leni , mert mikor szomorú vagyok akkor jóbb kedvem lesz.Egy ideig ott ültem aztán fájdalmasan el indultam vissza.A vége fele már ott voltak a srácok és segítettek el jutni a szobámig.
Zeck azonnal át ölelt.
- Bocsi.- mondta szomorúan.
- Semmi baj nem kelet volna ennyire fel húznom magam.- mondtam aztán mindenki ki ment , hogy tudjak piheni.

Reggel

Mikor fel keltem le mentem meg nézni mi csinálnak a többiek de még mindenki aludt.Mostanában korán kelek.Reggelit csináltam és be kapcsoltam a tévét.Semmi jó nem ment , mert még korán volt ezért a hiradót néztem.A természet feleti hiradót persze.Fel kaptam a fejemet , mert épp arról volt szó , hogy találtak egy különleges kést egy helyen ahol 2 démon lakot de a nevét nem adhatjak ki a késnek , mert ha valaki meg szerzi meg tudja ölni a vérfarkasokat.Ilyen fajata késből még 3 fajta van.Na már csak ki kell deriteni , hogy melyik a három közül.De az a baj , hogy a kést a démonok vissza lopták és az volt a lényege a híradoban , hogy emiat vaigyázzunk.Mikor meg reggeliztem fel mentem a szobámba fel öltözni , mert futni indultam.

Mentem lefele a lépcsőn és hirtelen el zsibbat a lábam nem éreztem és le gurultam a lépcsön

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mentem lefele a lépcsőn és hirtelen el zsibbat a lábam nem éreztem és le gurultam a lépcsön.Fájt de nem let komlyab sérülésem.De Zeck egyből ott termet meletm és a kanapéra le rakott.
- Jó vagy??- kérdezte.
- Igen csak pár másodpercre nem éreztem a lábam.-mondtam de atol még el akarok menni futni nem csak arra várni , hogy történjen valami.Még Zeck ki ment a konyhába írtam egy üzit

"El mentem futni.
Szia és bocsi.
Maya."

Ki osontam az ajtón.Jó sogáig futottam és aztán megint el kezdet zsibadni a lábam ezért vissza fele fordúltam de fél utón össze estem.

Fiuk gyertek értem itt vagyok az utcában.-üzentem gondolatban.5 perc alat meg is jöttek.
- Veled meg mi történt??- kérdezte Jack kétségbeesve és fel kapot menyasszony pozban.
- Csak el zsibadt a lábam!- mondtam.
- Már megint!- mondta Zeck idegesen meg értem.
- Hogy hogy már megin??- kérdezte Jack szeginy semit nem tud.
- Hát a reggel...- nem tudtam be fejezni , mert a fájdalomtol sikitanom kel.De csak magamban visitotam.
- Meg van hol a kés!- mondtam
- Hol ??- kérdezte Eric.

- Meg van hol a kés!- mondtam- Hol ??- kérdezte Eric

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ő Eric)
- A démonoknál.- mondtam.
- Akkor meg szerezük.- mondta Zeck.
- Nem azzal kockára tenétek az életeteket.- mondtam mérgesen.
- De én meg téged veszíthetlek el.Még csak nem rég kapptalak vissza.- mondta Zeck.Én meg inkáb hagytam ,mert majd én meg oldok mindent.

Alfák alfája Where stories live. Discover now