22.~ Az első nap vakáció~

1.4K 128 1
                                    

Egész este nem aludtam , mert folyton Jack és Lidia járt a fejembe.

Reggel

Semmi kedvem nem volt le meni és Jack kamu kimagyarázatát halgatni.De olyan éhes vagyok , hogy mingyár el ájulo.Meg van, azt látatom velük , hogy nem vagyok ott.Kiváló terv.Le is mentem a lépcsön edig minden oké már a konyhába vagyok ott van Jack is és eszik az asztalnál.Gyorsan ki vettem valami kaját a hütöből és fel mentem a szobámba.Ki kell verjem a fejemből a dolgokat el megyek futni.

Gyorsan le mentem de úgy , hogy lássanak ne , hogy azt higyék , hogy el raboltak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyorsan le mentem de úgy , hogy lássanak ne , hogy azt higyék , hogy el raboltak.Iszonyú gyorsan le mentem.
- El mentem futni. - és be csaptam az ajtót.Jack utánam jött farkas ként és elém vágot és rá estem.Az a szerencséje , hogy Zeck nem tudja mi történt a tegnap.
- Hagy már békén.- förmedtem rá és ere meg csokolt én meg az idegtöl át változtam és neki estem és ő is át változot.Ő probált védekezni és nem bántani de nem sikerül neki , mert sokal erösebb vagyok erre meg ki jöttek a srácok és le fogtak mire én vissza változtam és probáltam ki szabadulni .
- Hagyatok .- üvöltötem és be rángatak a házba.Már annyira vergödtem , hogy már Max , Eric , Luke és Zeck kellet le fogjon.
- Adam hozál nyugtatot.- kiabálta Zeck.Jack meg csak úgy ált , mint egy bamba.
- Hagyatok már békén.- probálkoztam ki szabadulni és annyira mérges voltam , hogy el felejtettem , hogy van varázserőm.Adam meg is érkezet egy tűvel a kezében amit hirtelen belém szúrt én meg akorát ordított farkas üvőltve , hogy szerintem az egész ország halotta.De aztán minden el sötéltült.
Mikor felébredtem az ágyamba voltam le kötözve.Most komyolyan egy kötél .Le fagyztottam és el törtem.Halotam , hogy valaki közeledik a szobám felé én gyorsan ki másztam az ablakon a sport ruhámba már esre volt és el mentem az erdőbe.Oda ahol régen laktunk a falkámmal.És a szomorúságtol minden rossz és szomorú gondolatom elő támadt.

Othon a fiúk

( Zeck szemszöge )
Nem tudom miét rágot be ennyira Maya Jackre de ha meg bántotta én ki nyirom.Mikor fel mentem a szobájába nem volt ott.
- Baszus.- mondtam halkan és ki kijabáltam az ajtón- Maya meg szököt.- nem tudom hova ment és , hogy milyen álapotban van.Féltem.Le mentem a napaliba és mindenki ott várt rám.
- Meg keresük és szag után megyünk.- mondta Max.
- Oké.- mondtuk egyszere.El is indultunk a szag után kb. 1:30 óra alat farkasgyorsaságal a régi házunkhoz értünk és be mentünk egyenesen Maya régi szobájába.És tényleg ott volt a régi fényképekef nézegete az igazi szüleiröl.És közben sírt.Mikor meg látot egyből fel patant és én csak lassan közeledtem hozzá és át öleltem.Maya csak össze eset a karomban és sírt én meg csak nyugtatam.
- Miért kell én mindenkit el veszeítseg.- kérdezte szipogva.
- Miről beszélsz??- kérdeztem , mert tudom , hogy az lesz a válasza , hogy Jack el hagyta.
- Hát a szüleink , Jack - és aba hagyta , mert el kezdet még jobban sírni én meg csak fel kaptam és ki vittem a napaliba és szoltam a fiúknak , hogy menyünk.Mindanyiunk át valtozot és el kezdet futni.Még Maya is.Mikor haza értünk kérdöre vontam Mayat és Jacket a bálról.

Alfák alfája Where stories live. Discover now