✨22

1.2K 121 10
                                    

Calum fejét lehajtva ült velem szemben.

-Bocs, de ezt nem tudom felfogni.-csuktam be szemeimet.-Most komoly? Lányok ezrei olvadoznak utánad, te meg még egyet sem kurtál meg, baszki? Ez egyáltalán lehetséges? Hiszen egy kanos perverz fasz vagy!

-Figyelj Mia, ez más. A világ előtt nem mutathatom a valódi énem. Nem mutathatom meg, hogy félénk és visszahúzódó vagyok. Úgy senki sem szeretne igazán, sőt még rám se néznének. Még mielőtt az egész 5sos elkezdődött, előtte rengeteg sértegetést és gúnynevet kaptam ez miatt. Hiába tagadtam, mindig cikiztek.-gyengéden folyt le arcán egyetlen könnycseppe- És én ezt nem bírtam. Amikor valaki ismertebb lesz, minden megváltozik körülötte és ezzel együtt ő is. Hiába mondják, hogy "én mindig is ilyen voltam", ez nem igaz. Én félénk vagyok és gyengéd, és még tele vagyok ilyen elcseszett tulajdonságokkal, de ezt nem mutathatom a világnak. Csak a csajozóz, bulizós oldalamat láthatják, pedig én sokkal szívesebben ülnék otthon, minthogy bulikba járjak és részegen fűt fát megkúrogassak.-mondandója végén lehajtotta fejét, majd halkan szipogni kezdett. Nem tudtam szóhoz jutni.

-Figyelj Calum, nem tudom milyen ez az élet, de szerintem megmutathatnád magad. Ha már szeretnek, akkor így is úgy is szeretni fognak.

-Ez nem igaz.-egy keserű mosoly húzódott ajkaira- Hiába mondja mindenki, ez nem igaz. Most már te sem nézel úgy rám, mint eddig. Igaz? Már egy gyenge kis hazug féregnek nézel, aki szeretet hiányban szenved.-kínos nevetésbe kezdett.-Nem kell megjátszani. Tudom milyen a világ. És igazából sosem gondoltam volna, hogy ezt bárkinek is elmondom, főleg azt nem, hogy egy fannak, de úgy tűnik tévedtem. Köszi, hogy meghallgattál.-gyengéden megsimította vállam, majd felállt és egyszerűen elment.

So Close❇Hood [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now