Capitolul 24

2K 154 13
                                    

Haedes

Plec de lângă cei doi încercând să îmi stăpânesc furia. Ajung la marginea grădini și respir adânc . Jonhan sau cum dracu l-o chema este un libidinos. Am văzut cum îi curg balele în preajma Dianei și asta nu îmi place deloc. Ce mama dracu? O bubuitură vine din sala de antrenament și alerg spre aceasta. Intru, iar imaginea din fața mea mă face să zâmbesc . A noastră Xena avea două mănuși se box și sacul era rupt
, ba chiar aruncat . Iar prietenul meu Eric st... stai.. Ce caută el aici? Și de ce are fața aia? Era speriat... Ce naiba s-a întâmplat ? Diana respira sacadat, probabil de la efortul depus și o dâră de transpirație îi curgea de pe frunte. La vederea costumației sale încep să îmi blestem curiozitatea... Pantalonii ei erau prea mulați , părând o a doua piele, în același timp scoțându-i în evidență fundul bine proporționat pot spune. . Iar în partea de sus, un petic, ok, un maieu îi acoperea trupul perfect. Și nu avea sutien. Mă apropi și mirosul de ciocolată îmi face glicemia să o ia razna. Aceasta își întoarce privirea spre mine și culoarea din obraji îi dispare, făcând ochii mari. Îmi vine o idee și nu am să regret nimic din ce voi face. Ajuns în dreptul ei, aceasta face un pas lateral, mărind distanța dintre noi.

Diana

Îl văd pe Haedes cum se îndreaptă spre mine, însă ochii mei raman pe mișcările trupului său. Legănările ușoare și relaxante îi dădeau un aer de prădător și dintr-o dată m-am simțit încolțită. Adopt o privire plictisită, iar când se apropie de mine, fac un pas lateral, mărind distanța dintre noi.

- Ce s-a întâmplat aici? Vocea lui Haedes este amuzată, însă chipul lui Eric pare împietrit . Mă privește cu spaimă și începe să gesticuleze.

-Ea, Diana, uite ce mama naibi a reușit să facă . Doar o singură lovitură ...atât ..Dacă nu mă dădeam de lângă sac, mă zbura prin perete. Diana, este prima și ultima dată când vin cu tine la antrenament. Eric se ridică și pleacă. Îmi întorc privirea și îl văd pe Haedes cum râde . Îmi dau jos mănușile ignorându-l. Vreau să plec, însă vocea lui mă oprește .

- Să înțeleg că nu ești așa de slabă precum pari! Nu ai vrea să ne antrenam..aa împreună ? Ideea îmi displace total, însă dacă din greșeală pumnul meu face contact cu fața lui... Mmm poate fără să îmi dau seama... Dau afirmativ din cap, iar zâmbetul lui se lărgește . Acesta își dă tricoul jos ...și ... ce mănâncă băiatul ăsta de arată așa ? Abdomenul era perfect, iar V-ul ce se întindea în pantaloni m-a făcut să înghit în sec. O face intenționat afurisitul.

-Îți place ce vezi? Vocea lui Haedes mă trezește din holbat și mă înroșesc de rușine . Acesta râde și se apropie de mine, poziționându-se la doar câțiva centimetri de mine.

- Fii atentă la ce antrenament m-am gândit . Să îmi zici dacă este ok pentru tine da? Nici nu apuc să mă gândesc la ce a spus, căci sunt luată pe sus și lipită de perete. Mâinile păcătoase ale lui Haedes se plimbau pe tot corpul meu și am amuțit. Corpul meu răspunde atingerilor sale în loc să se miște contra. Stau sprijinită de perete, corpul lui presându-l pe al meu. Căldura era sufocată, însă mâinile refuzau să îl îndepărteze. Eram prinsă în dansul atingerilor sale.Acesta mă îndeamnă să îmi încolăcesc picioarele în jurul trupului său , o mână având-o pe piciorul meu. Sar și mă prind de soldurile lui, surprinsă de plăcerea pe care mi-o poate oferi doar prin niște simple atingeri. Buzele sale se lovesc violent de gatul meu și scânteie când îmi apuca pielea cu buzele. Suntem ca două grenade, gata să explodeze. Buzele lui îmi masau pielea ,limba lui începând să îmi traseze linii dute-vino pe claviculă, trimițându-mi fiori de placere în tot corpul. Totul se simtea atât de bine, atât de interzis, însă în același timp atât de plăcut. Mâinile lui îmi prind fesele, masându-le într-un mod sfâșietor , făcându-mă să suspin și să-mi dau capul pe spate, respirația devenindu-mi din ce în ce mai rapidă .. Pot simți zâmbetul său satisfăcut , însă nu mă interesează în acest moment... Acesta trasează linii fierbinți pe gât , coborând ușor spre sâni . Dintr-o dată se oprește și îmi deschid ochii.. Îl privesc cu inima bătându-mi puternic. În momentul următor sunt pe umărul lui. O singura clipire și suntem în camera mea. Mă așază pe patul moale, scufundându-mă în așternuturile moi. Se lasă peste mine, țintuindu-mi mâinile deasupra capului. Buzele lui se lovesc de ale mele ca într-o furtună de vară. Mii de fiorii se trezesc în mine când buzele lui mar și cărnoase le frământă pe ale mele, cerând voie să adâncească sărutul . Mă mușcă de buză și scâncesc, el profitând de asta, astfel băgându-și limba în gura mea. Limbile noastre încep o luptă pentru dominație și normal că el câștigă . Sărutul era unul flămând , plin de dorință . Acesta mă devora, scoțând de la mine din ce în ce mai multe gemete de plăcere , aerul ne mai fiind o necesitate. Îmi eliberează mâinile , începând să-mi cerceteze și să-mi sărute întreagul gât. Profit de situație și îmi bag mâinile în părul lui, răvășindu-l. Doamne, de când vreau să fac asta... Firele de păr îmi gâdilă degetele și îl mângâi pe ceafă, îndemnându-i spre mai mult. Mârâitul lui Haedes mă face să mă opresc , dar acesta mă mușcă de gât cerându-mi să continui. Coboară ușor de pe gât , spre sani, făcându-mă să iau foc pentru a mia oară . Se apropia din ce în ce mai mult...3 cm...Dumnezeule , 2 cm....1..

-Diana! O bătaie în ușă și vocea persoanei care îmi va construi un turn, ne face pe amandoi să sărim ca arși.

Jocul Focului (În curs de editare) Where stories live. Discover now