Capitolul 50

1.9K 138 4
                                    

Diana

Intru in camera spatioasa. Fug in baie, imi parasesc hainele si dau drumul apei calde. Sar in cada, apa invaluindu-mi fiecare particica a corpului. Mintea mea încă încearcă să înțeleagă promisiunea făcută de Haedes. Oare între noi poate fi ceva? Ies din dus si fug spre patul moale. Dupa intamplarile trecute simt o oboseala sfasietoare. Il iubesc insa ma scoate din sarite. Timpul trece si astept ca Haedes sa vina sa ma ia. Orele trec si el, nicaieri. Imi iau hanoracul si manusile din matase , deschid usa si pornesc spre iesire. Nervii imi clocotesc. A uitat de mine. Nu imi vine sa cred.Palmele ma inteapa si merg agale pe langa academie. O voce familiara imi starneste curiozitatea si pornesc spre locul cu pricina. Dau coltul si incep sa imi aud sangele cum fierbe. Haedes statea linistit, cu un pahar de bautura in mana si cu Lilith dupa gatul lui incolacita mai ceva decat o liana. Ce naiba? De aceea nu a venit la mine? Palmele ma furnica si picioarele mi se misca involuntar spre ei. Nervi imi clocotesc, iar manusile , pe care ma bucur ca le-am luat, incep sa prinda scantei. Inaintez si usor, privirile tuturor se indreapta spre mine. Haedes isi ridica privirea si ochii sai se maresc. Ma priveste si imediat fata lui se intoarce spre Lilith, pe care parca nici nu o observase. Ma apropi un pas, doi pana corpul meu este aproape de al sau. Nu bag in seama cucuveaua legata de el, ma apropi atat de mult de fata lui, incat buzele noastre sunt la doar cativa centimetri distanta. Il privesc in ochii si cu un ton glaciar spun raspicat:

- Esti un idiot! Termin si palma mea face contact cu fata sa. Ma intorc pe calcaie si pornesc spre camera mea. Se joaca cu mine. Pentru numele Barbosului. Ce idioata sunt!El nu mi-a spus că am fi ceva mai mult, ci doar să stau lângă el. La naiba! Sunt un inger. Iar el demon. Intru in camera, trantesc usa si imi vine sa imi smulg parul din cap. Am ajuns sa cad la picioare Lui. Mi-am daruit corpul si sufletul unui demon. M-am lasat purtata de o placere blestemata, iar idiotul ala, reptila cu sange rece, s-a jucat cu mine. Mi-a zambit de doua ori, mi-a spus că este al meu si eu, ca o proasta am cazut in plasa. Sunt mai nervoasa pe mine, fiinca il iubesc. Fiinca este singurul care imi trimite fiori pe sirea spinarii doar cu prezenta sa. De ce el? Fierb si simt cum ma prabusec spre nebunie. Ce naiba credeam eu? Ca o sa am o poveste de basm cu un demon? Cu el? Cu Haedes? Rad pe infundate de prostia mea. Ma intimideaza si urasc lucrul asta. Urasc faptul ca nu mai gandesc in preajma sa. O bataie in usa ma face sa inlemnesc. Doar nu este el? Astept si inca o bataie scurta ma face sa merg spre usa. Inspir si deschid usa, iar zambetul Alisiei alunga orice stare de incordare, dand drumul aerului din plamani.

- Buna Diana, ma gandeam sa vin pe la tine! Ma priveste si se incrunta cand imi vede expresia. Ai patit ceva? Aaaa, nu Alisia. Doar, ce m-am smotocit o noapte intreaga cu un anumit demon, care m-a purtat pe culmile placerii , după asta aruncandu-ma ca pe un șervețele folosit. . Si cel mai amuzant, la pachet vine si cotoroanta aia de Lilith. Vai, dar ce bine ma simt!

-Sunt bine Alisia. Intra! Ii fac loc prietenei mele sa intre si o indrum sa se aseze.

- Ma gandeam sa mergem la petrecere de maine seara. Am auzit ca se va da una asa ca de inceput. Ce spui? Asa iti pot face cunostinta cu Jess si Mike. Ce spui? O privesc si ma gandesc inainte să îi dau un raspuns.

- Pai Ali....

Usa se deschide zgomotos si un Haedes cu maxilarul inclestat isi face prezenta. O vede pe Alisia si o priveste pret de cateva secunde inainte sa imi cuprinda privirea intr-a sa. Iesi! Vad ca i se adreseaza Alisiei si aceasta tresare. Tonul sau este amenintator si imi face pielea de gaina. Alisia se ridica, ma priveste si iese din camera lasandu-ma cu furia demonului. Acesta inchide usa si se intoarce cu privirea spre mine. Inlemnesc sub intensitatea ochilor sai si imi strang pumnii, injurand in barba fiorii ce imi strabat pielea.

- Ce vrei? Incerc sa par impasibila, insa tremur din cap pana in picioare. Un marait gutural ,si o pereche de pasi se indreapta spre mine. Simt caldura pe care o emana si incerc sa imi mentin controlul. Este nervos din cauza palmei sau a faptului ca l-am facut idiot? El este vinovat si am de gand sa i-o spun. Brusc, sunt intoarsa spre el si corpurile noastre se lovesc violent. Il privesc si ma priveste impasibil. O privire rece care vrea sa ma stearga de pe fata pamantului.

- Cred ca uiti unde iti este locul, angel. Imi cuprinde barbia cu doua degete si se apropie amenintator de fata mea. Strang ochii si presimt ca va urma ceva care o sa ma doara. Priveste-ma. Imi ordona si ma uit la el cu ezitare. Sa stabilim ceva. Crezi ca daca am petrecut o noapte impreuna , iti da drepturi asupra mea? Imi da drumul barbiei si se indrepata spre usa. Se opreste si ma priveste cu ochii reci si maxilarul inclestat.

-Data viitoare o sa platesti pentru faptele tale! Imi intoarce spatele, deschide usa si o inchide . Raman muta si inca nu sunt constienta de ce tocmai s-a intamplat.

Jocul Focului (În curs de editare) Where stories live. Discover now