Capitolul 46

2.4K 132 12
                                    

Diana

Vocea lui imi face toate maruntaiele sa tresara . Aceasta voce, ce dor mi-a fost de ea. Cum reuseste doar prin soapte sa ma excite, sa imi distruga ratiunea?. Sa fiu doar a lui...Mmmm...In mod normal nu as accepta, deoarece nu sunt un obiect, insa acum suna al naibi de sexy. Cuvintele acestea, spuse de gura lui, mimate de buzele lui ,suna extraordinar.

-Stiu ca si tu ma vrei, stiu ca iubesti sa te ating. Vad cum ti se face pielea de gaina la atingerea mea, la vorbele mele....

-Mmmmm.....Asta crezi nu? Si daca spun ca nu! Ca nu te vreau.... Ce s-ar intampla? Ma joc cu el . Daca altfel nu pot, voi folosi psihologia inversa! Inca nu îmi vine să cred nu este afectat de focul meu.Imi musc buza si o tin un timp asa...Chiar daca sunt legata la ochi sunt sigura ca acum ma priveste lasciv, muscandu-si, sau umezindu-si buza inferioara. Doamne, ii pot simti caldura pe care o emana si...se simte extraordinar. Il simt pe Haedes in spatele meu si inlemnesc. Ii simt buzele pe ceafa, buze ce se preseaza de pielea mea, sugand, lingand si oferindu-mi o placere incredibila. Sa fiu a naibii daca nu, asa legata la ochi si suspendata, se simte mult mai bine. Simt totul cu o alta intensitate. Tot corpul incepe sa imi tremure in momentul in care saruturile coboara usor pe sira spinarii, pana la baza pantalonilor. Apoi, limba lui urca usor, sfasiindu-ma... Sangele imi circula din ce in ce mai repede, inima imi bate nebuneste, iar respiratia devinde din ce in ce mai sacadata. O singura miscare si sutienul meu este la pamant. Un fir de transpiratie mi se scurge pe frunte si simt ca o sa lesin. Haedes imi desface esarfa de la ochii si il privesc. Are pupilele dilatate si ma priveste cu ochii mari, atat de profund incat m-as acoperi daca nu as fi legata. Ma priveste in ochii, iar in momentul in care privirile ni se intersecteaza, un curent electric ma strabate, un curent care imi face pielea de gaina... In urmatoarea secunda buzele imi sunt asaltate de ale lui . Modul lui de a saruta..sau mai bine zis devora, ma inebuneste. Imi musca buzele, le linge si isi introduce limba in gura mea, intre noi incepand în joc al dominaii. Si desigur el invinge. Ma saruta ca si cum as fi leacul bolii sale, sau aerul de care are nevoie, sau chiar elixirul vietii. Ma saruta si ma saruta, dorind parca sa imi fure sufletul.... Se desprinde usor si ma priveste in ochi.

-Dumnezeule ce buze.....Imi pune o mana pe fata si eu ma aplec pentru a o atinge. Esti atat de frumoasa, cu buzele umflate....din cauza mea..Ma musca din nou de buza, urmând drumul spre maxilar, apoi spre gat, unde se opreste si suge puternic, facandu-ma sa scancesc. Isi continua drumul chinuitor de incet, muscandu-ma de clavicula...Ce senzatie.... Ajunge la sanii si mintea mi-o ia razna... Isi trece usor limba peste sfarcul intarit si scancesc.

- De ce te abtii micuto? Vreau sa te aud cat de mult iti place...Parca reactionand la vocea lui strang funiile si imi dau capul pe spate..Priveste-ma Diana. Uite-te cat de bine te fac sa te simti! Il privesc cum trece la celalalt san, pe primul masandu-l cu mana. Isi trece limba peste cel de-al doilea sfarc. Tremur de placere si imi dau ochii peste cap. Un geamat imi scapa printre buze cand sarutarile ii coboara usor spre burta. Limba lui atinge fiecare particica din corp si eu nu mai pot rezista. Il privesc si cred ca ce simt eu nu este doar o simplă atracție. La dracu!

-Vrei sa continui micuto? Il privesc si ochii lui parca ma implora sa accept. Dau din cap si el imi desface nasturele pantalonilor, ca mai apoi sa mi-i dea jos. Ma incrunt si ma gândesc la sentimentul nou ce mi-a apărut în minte. Este iubire? Dacă îl vreau mereu lângă mine, dacă vreau să îi aud mereu vocea seducătoare, dacă vreau sa ma tina mereu în brate, înseamnă că îl iubesc? Raman in chiloti si ma fac rosie de rusine. El ma priveste atent si isi trece mana prin par...Ia pumnalul si cu o miscare sfasie franghia care ma tinea suspendata. Ma apuca de maini si ma trage spre el.. Îl vreau lângă mine! Pe el. Pe fiul Infernului. Pe Haedes.

Jocul Focului (În curs de editare) Where stories live. Discover now