BÖLÜM 2 •Şirket•

17.2K 601 57
                                    


Gülüşü güzel kadınları
nefsini idam etmiş
adamlar sevmeli.

•Death Knife adlı kitabımı okursanız çok sevinirim.•

Sabah erken kalkıp yürüyüşe çıkmak için kıyafetlerimi giyindim. Telefonumu ve kulaklığımı alıp aşağıya indim. Evim 2 katlı ve tek yaşıyorum. Ailem ben küçükken trafik kazası geçirip ölmüşlerdi. Ne şans ki ben kurtulmuşum. 7 yaşında ise yetimhaneye verilmiştim.
Evin anahtarını, biraz para ve telefonumu alıp çıktım.
Eve geldikten sonra üstümü değiştirip aşağıya bir şey atıştırmak için indim. Burdan da spor salonuna gidecektim. Bu aralar çok aksatmıştım. 
Kahvaltımı yapıp dışarı çıktım garajdan araba alıp spor salonuna sürdüm.
Aradan geçen 10-15 dakika sonra spor salonuna girdim. Birkaç ağırlık kaldırıp biraz koşu makinesine çıktım. Biraz da denge üzerinde çalışıp ordan ayrıldım.
Eve gelince saatin öğlen 1'e geldiğini gördüm hemen üstümü değiştirip, şirkete yol aldım. Bugün çok önemli bir toplantı vardı ve saat 2'deydi.
Şirkete girdiğimde bana selam verenlere kafamı sallayarak cevap verdim. Seri adımlarla asansöre bindim. Asansörde en üst kata çıktım. Odama girdiğimde arkamdan sekreter girdi ve bana imzalanacak evrakları uzattı. İmzalayıp tekrar eline verdim. Saate baktığımda toplantı için daha zamanım olduğunu gördüm. Bu nedenle toplantı odasına gidip biraz çalıştım. Biraz sonra içeriye anlaşma yapacağım şirket girdi, arkalarından uzun ve yakışıklı denebilecek olan bir erkek de. Bana bakıp sırıtıyordu, ben de dik dik bakarak önüme döndüm. Toplantı boyunca adının Ateş olduğunu öğrendiğim kişi hep bana baktı. Bende ona gözlerimi devirerek karşılık verdim. Onları odadan çıkarken Ateş bana döndü.
"Daha çok görüşeceğiz buna alışsan iyi olur." demiş ve gitmişti. Ne demekti bu şimdi. Daha önemli işlerim vardı. Onlarla ilgilenip şirketten çıktım. Saat 6 olduğu için eve gittim ordan yemek yiyip film izledim. O sırada telefonuma mesaj geldi. Kim olacağını düşündüm. Mesajın üstüne tıklayıp açtım.

Kaan,
    Beni kurtarman gerek.

Gülerek mesaja baktım. Kaan yine bir kızla takılmış ve büyük ihtimal şu anda da o kızdan kurtulmaya çalışıyordu. Onu önemsemeden telefonu kapattım.
&&&&&&&&&&&&&&&&&
Evet okurlarım 2.bölümde bitti umarım beğenmişsinizdir. Sizleri çokkk seviyorummm

Medya = AREL

Mrs. KIZIL (Mafya Kızı) - (Tamamlandı -Yeniden yazılıyor-)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin