⭐️Yeni yıl⭐️

797 34 4
                                    

❄️Bu bölüm şu an bu yazıyı okuyan kişi için yazılmıştır.❄️

  Anne bu bana yakışmadı. Başkasını deneyeyim.

3 saat önce geldiğimiz alışveriş merkezinin kıyafet mağazalarından birine girmiştik. Lara yılbaşı için giyecek kıyafetim yok deyince buraya gelmiştik. Oysa dolabını açınca her çeşit kıyafet bulunuyordu. Üstünden beğenmediği uzun boğazlı kırmızı kazağı çıkartmak için kabine tekrar girdi. 5-6 dakika sonra çıkıp karşıma geçti. Kahverengi kapüşonlu kazağı giymişti bu sefer. Üzerinde, geyiğe benzetmeye çalıştıkları belli olan kırmızı bir ponpon ve 2 tane göz vardı. Şapkasında ise geyik boynuzu vardı. Elde hoş durmasada Lara giyince yakışmıştı.
Bunu alıyoruz.

Başka da deneyebilirsin zamanımız var.

Neden bu güzel olmadı mı?

Hayır çok şirin duruyor. Farklı çeşitler de gör diye söylemiştim. Ve evdeki herkese bundan almaya ne dersin?
Gözleri parladı.

Gerçekten mi?
Gülümsedim.

Evet gerçekten.
Sevinçle kabine girip üstünü değiştirdi. Kıyafetlerini giyip yanıma geldi. Bartuya, kendime, Laraya, Ecrin ve Ebrar'a da aldıktan sonra kasaya gittik.(Lara'nın en yakın arkadaşlarının isimleri) Aldıklarımızı ödeyip mağazadan çıktık. Lara sevinçli yüzü ile bana döndü.
Kitapçıya girebilir miyim?

Elbette. Ama sakın geç kalma. Ve telefonunu açık tut.
Kafasını salladı. Yanaklarımdan öpüp el sallayarak kitapçıya girdi. Bende elimdeki poşetlerle kitapçıyı görecek şekilde olan bir masaya oturdum. Telefonumu açıp kurcalamaya başladım. 10-15 dakika sonra sıkılınca bende kitapçıya girme kararı aldım. Poşetleri tek elimde toplayıp içeri girdim. Hem kitapçı hem kafe hem de kütüphane havası verilmişti. Ve oldukça hoş görünüyordu. İçeri girince kahve ve kitap kokusu beni mest ediyordu. Biraz daha ilerleyip kitaplara göz attım. Rafta duran kitap ilgimi çekince elime aldım. En güzel kız isimleri. Rasgele bir sayfa açtım. Dilrübâ: Gönül çalan, gönül kapan. Bu isim anlamı çok güzeldi. Bir kızım olursa ismini Dilrübâ koyacaktım. Benim küçük kızım erkeklerin gönlünü çalacaktı. Merakla altındaki isme baktım.
Erva; oldukça cesur, çok güzel. Bence kızımın 2 isminin olması sorun değildi. 2 gündür devam eden kavgamız sonunda son bulacaktı. Bartu bizim çocuklarımızın ismi çoğu kişinin bildiği isimler olmaması gerekiyor diye diretiyor. Sırf bu yüzden L-B-G-J harfleri ile isimler uyduruyordu: Labgaj, Gablaj ve bunun gibi daha bir çoğu.

Elimdeki kitabın erkek isimleri için olanını da alıp elimdeki poşet ve iki kitap ile birlikte astroloji bölümünü bulmaya çalıştım. Lara genellikle astroloji hakkında okurdu. Az ilerle kitapları kurcalayan larayı görünce yanına gittim. Yıldızlar adında kapağı galaksi şeklinde kitaptan birkaç sayfa okuyordu. Laranın neden bu kitapları sevdiğini şimdi anlıyordum.
Lara işin bittiyse gidelim mi? Biz geç kaldıkça trafik daha da yoğunlaşacak.

Tamam çıkalım. Ayrıca bu kitabı alabilir miyiz?

Elbette alabiliriz . Bende birkaç kitap aldım.sen dışarıda bekle ben bunları ödeyip geliyorum.

Tamam. Laranın elindeki kitabı alıp kasaya gittim. Aldıklarımın parasını ödeyip Laranın yanına gittim. Başımı harı dercesine salladım. Birlikte garaja indik. Arabaya binip alışveriş merkezinden çıktık.

Yeni yıla 10-15 dakika kala.

Eve gelmemiz biraz uzun sürmüştü trafik nedeniyle. Biz geldiğimizde Bartu Ecrin ve Ebrar ağacı kurmaya başlamışlardı. Bizde onlara yardım etmiş ağacı kısa sürede süslemiştik. Şimdi ise Bartu ve ben kapının önünde karı izliyorduk.
Çok güzel değiller mi?

Sen daha güzelsin. Başımı arkaya çevirip Bartuya belli etmeden gülümsedim.

Beni izlemeyi keser misin?

Hayır kesemem. Hayatımın her dakikasında seni görmek istiyorum. Bu gözler sadece sana, mavi gözlerine baksın istiyorum.

Bu hayatta istediğimiz o kadar şey var ki? Asıl sorun bunların hiçbirinin gerçekleşmemesi.

Hımmm. Peki gerçekleşmeyen dileğin ne mesela?

Seni içimde saklamak kimseye göstermemek istiyorum. Boncuk gözlerini oyup kavanozda saklamak istiyorum. Senin yakışıklılığın insanların dikkatini çekiyor. Azıcık çirkin bir şey olsan ne olurdu?
Gülerek dudaklarını birbirine bastırdı.
Bilmem ne olurdu?

Bence sen ne olacağını gayet iyi biliyorsun.

Tamam sustum.
Kolundaki saate baktı.
Hadi yeni yıla girmemize az kaldı. Ama ondan önce daha önemli bir şey var.
Beni ayağa kaldırdı. Belimden tutup beni kendine yanaştırdı
Geri sayım çoktan başlamıştı.
Yüzümü yüzüme yaklaştırdı. Soğuk dudakları dudaklarıma değince gözlerimi kapattım.

🎄Yeni yılınız kutlu olsun🎄

Mrs. KIZIL (Mafya Kızı) - (Tamamlandı -Yeniden yazılıyor-)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt