Capitolul 6

1.3K 102 19
                                    

Kesu pov:
La revedere Murasakibara!!! Îmi salut pentru ultima dată bunul prieten din ultimi 13 ani. Acum am 20 de ani si sunt un băiat educat si la ordinea zilei. Chiar in acest moment sunt in drum spre aeroport. Ȋntr-un fel aş vrea să nu mă întorc acasă dar acum sunt un bărbat in toată firea şi nu imi mai e frică de Shinchi...bine poate doar...puţin.
***La coborârea din avion***
În sfârşit acasă. Nu l-am anunţat pe Shinichi că azi o sa sosesc o să fie o surpriza pentru el.
***în faţa uşi de la casă***
Bat încet in uşa de lemn de mahon si in faţa mea apare un tip puţin mai scund decât mine, blond şi cu ochii albaştri.
- Cine eşti tu? Mă întreabă acesta nepoliticos.
- Buna eu sunt Kesu si tocmai     m-am întors acasă.Dupa câteva secunde în care ma analizează îmi tranteste uşa in faţă. Eunu ma las mai prejos şi continui să bat in uşa aia nenorocita pana imi dă sangele din pumni. De data asta deschide un băiat brunet cu ochi albaştri si bine făcut.
- Cine esti si de ce baţi ca un handicapat la uşa mea? Atunci eu incep să plâng si sa îi arăt salutul nostru din copilărie.
- Kesu? Tată a venit Kesu acasă!!! Urlă acesta in gura mare. Ma invita in casă si mă aşează pe canapeaua din piele neagră şi începem să povestim de ultimi   13 ani. Dupa câteva minute bune de la etaj coboară acelaşi băiat care îmi răspunsese si prima dată la uşă.
- Shinichi iartă-mi curiozitatea dar cine este acest needucat care mi-a trântit uşa in faţă? Între eu direct.
- Eu nu ti-am trântit uşa in faţă! Si nici nu înţeleg de ce ar fi trebuit sa îţi deschid. Spune acesta cu un aer arogant.
- Kesu acesta e...iubitul meu Andy, Andy el e cel mai bun prieten din copilărie şi de maine încolo o să se mute cu noi doi ca sa ne fie majordom. Spune acesta super degajat, fără nici o jenă iar piticania din braţele lui rânjeşte diabolic si subtil încât doar eu să-l văd. Presimt ca o sa am restul vieții mult mai grea decat până acum iar drăcuşorul ăsta o să pună multă sare pe rănile care o să fie proaspete si sângerânde. O să mă împiedice să imi fac treburile dar totuşi o sa văd pe parcurs.

Helau lume am revenit si eu in sfarsit cu un capitol nou ,va rog sa ma iertati pentru greselile facute. Multumesc si lecturare placuta.

Sclav pe Viata→ Yaoi →Where stories live. Discover now