Capitolul 9

726 66 60
                                    

*După două zile *

Shinichi pov:

Ȋn sfârşit mã mut şi eu. Eram in fata casei cu tata care varsa lacrimi de bucurie...cred ca vrea sã se scape cât mai repede de puşlamaua de mine, şi nu il invinuiesc i.am facut destule probleme mai ales de când l.am adus pe Andy in casă si nu mă deranjaza atâta timp cât mi.a lăsat mie toate firmele lui...poate ve gândiţi ca sunt doar un proofitor dar nu-i aşa. Jumate' din banii pe care ii castig ii dau tatei drept răsplată ca m.a ingrijit si ca a acceptat ca sunt gay.
Acum urcam in masina cu Kesu şi Andy.
Andy vroia sa urce cu mine in faţă dar i.am zis sa stea in spate ca vreau sa aflu' cum si.a trait acesti toti ani Kesu la scoala aia împuţită.

*Dupa o ora jumate'*

Am ajuns la minunatul meu apartament din centrul oraşului.
Avem doua camere una este a mea si a lui Andy care o sa dispară la prima incalcare a regulilor si una a lui Kesu. Avem doua băi o bucătărie frumoasă si un living spaţios.

-Acum o sa va impun niste reguli.
Andy daca te mai lovesti cu mătura si dai vina pe Kesu ca te.a lovit o sa zbori din casa asta.
Andy :-Dar, dar....
-Niciun dar crezi ca nu stiu? Stiu chiar foarte bine.
-Kesu tu nu ai nici o regula de respectat atâta timp cat imi esti loial.
Kesu:-Da Domnule!
-Te rog nu imi mai spune asa.
-Acum dute si pregateste cina.

Kesu pov :

Macar nu mai e asa prost ca atunci cand eram mici...e mult mai matur insa eu sunt o persoana normala si abia astept sa ma reîntâlnesc cu Lory o buna prietena de la scoala. Mi.a fost alaturi mereu si e si frumoasa si are toate calitatile pe care le caut lao femeie. In curand o sa facem patru ani de relatie si o sa vina aici. Cred ca o sa io prezint lui Shinichi...într-o zi.
Sincer sa fiu de cand am intrat in casa asta am observat ca Andy nu vrea sa am vreo legatura cu iubitasu iar sincer sa fiu...ii respect decizia...cum am mai spus am iubită si nu sunt gay deci nu are de ce sa isi faca griji.
Am mers in amera mea si am inceput sa despachetez, ma imbrac in uniforma mea de zi cu zi si merg in bucătărie caaut toate ustensile necesare si incep sa gatesc mancarea mreferata a lui Shinichi. Curcan la cuptor si la desert plăcintă cu afine. Insa cum se putea sa nu apară Andy in peiaj?
Andy:- Ce faci bun aici?
- Placinta cu afine.
Andy:- Iac! Fa altceva! Si cum urlase in gura mare aparuse si Shinichi.
Shinichi:- Ce se intampla? De ce urlin in gura mare veverita speriata?
Andy:- Prostul asta face plăcintă cu afine fix de care nu imi place!
Shinichi:- Kesu? Inca mai tii minte?
-Da Shinichi...dar daca lui Andy nu ii place o sa fac altceva...
Shinichi:-Sa nu te prind! Continua ce ai inceput eu o sa il învăţ pe Andy sa ii placa ceea ce găteşti. Si se uita cu un ranjet foart ciudat la Andy. Il ia brutal de mână si il duce in camera lor, dupa vreo cinci minute se aud strigate si lovituri de bici sau curea? Nu imi pot da seama dar nici nu mă prea interesează. Este treaba lor si la academie am fost învăţat sa nu mă bag in treburile stapânilor.

Autor pov:

Shinichi il învăţase acum pe Andy adevaratul respect pentru "fratele său vitreg" cu o curea de piele care acum este plina de sangele mofturosului. Il invatase sa nu il mai facă prost, iar dupa parerea lui Shinichi facuse destul de bine. Este iubitul lui preventiv până ce o sa înceapă o noua poveste de dragoste cu Kesu...insa el nu stia ca Kesu are deja o iubita super frumoasa dar vanitoasă si fara suflet o chema Lory Smith o menajeră sexy si fără suflet. Avea si ea cateva sentimente dar nu pentru Kesu ci pentru banii lui ii facuse toate poftele si nu i-a spus nicioadata "nu" . Ea la inselat de multe ori pe la spate pe Kesu si abia aşteaptă sa se mute cu el si sa se dea la stapanul lui.


Heya poate vi se pare plictisitor ceea ce am scris dar asta mi.a venit pe moment. Va rog sa scuzati greselile 😅😅😅

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 24, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Sclav pe Viata→ Yaoi →Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum