Caitolul 8

960 92 28
                                    

Andy pov:

-Neata motănel...Il salut insa ceva mi se pare ciudat la el si nu-mi pot da seama...
-Neata...A sunat cam sec...as vrea sa-l intreb ce are dar mi-e cam frica.

Narator pov:

Erau de ani buni împreună insa Andy nu stia chiar tot despre iubitul său...adevarul era ca nu Andy era prima iubire a lui Shinichi...era Kesu iar Andy nu putea schimba nimic oricat s-ar fi straduit.
Acum Kesu era acasa insa era cam greu pentru Shinichi sa isi mărturisească sentimentele totul era asa dificil...era schimbat nu mai era asa impulsiv vroia de mult sa se desparta de Andy insa nu il lasa inima plus ca era si bun la pat dar in rest era o curva masculina nimic mai mult.
El astepta doar momentul potrivit in care sa se mute la casa lui cu Kesu si Andy iar atunci lucrurile se vor schimba radical.

Shinichi pov:

Mai sunt doar doua zile pana ne vom muta si abia astept stiti de ce? Evident ca nu stiti, pentru ca o sa urmaresc pe cei doi certareti. Stiu ca nu Kesu il lovise pe Andy. Loviturile acestuia erau de matură stiu asta pentru ca mai facuse astfel de înscenări in fata celorlaţi majordomi care aratau mai bine decat el dar de data asta a trebuit sa tac. De ce? Pentru ca in doua zile ma mut si o sa danseze dupa cum ii cant eu. Nu o sa se mai bage tata sa ii ia apararea si cel mai important nu o sa ii mai creeze probleme lui Kesu.
Dupa ce baiatul pe care l-am iubit prima oara m-a parasit pentru a deveni servitor mi-am jurat ca o sa ma schimb si chiar asa am facut nu mai sunt chiar asa de dur dar atunci cand ma calca cineva pe coada ma schimb radical...redevin ca la inceput iar Andy ma calcase de prea multe ori pe coada dar l-am iertat, l-am iertat de prea multe ori.

Scuzati greselile 😌😌

Sclav pe Viata→ Yaoi →Onde histórias criam vida. Descubra agora