Fast and Furious (Season 1)

3K 44 2
                                    

Andrea

Αι στα διαλα πια! Κανε εκεινο κανε το άλλο! Εδώ ζεις στο σπιτι μου! Θα σε φτιαξω εγω ρε που βασιζομαι και πανω σου! Κατι τελευταιες λεπτομερειες μου μενουν και φευγω φιλαρακι δεν θα κατσω να ακουω τις μαλακιες σου.. Τα λεφτα τα εχω μαζεψει περιμενω την Nicol για να φυγουμε το ψηνω για Λονδινο είναι καλα για αυτό που θελουμε να κανουμε πιστευω!

Nicol

Αυριο παιρνω τα λεφτα και ένα τηλεφωνο στα κοριτσια για να φυγουμε η Andrea θα κανονισει που θα παμε…Αλλα θα πρεπει να σκεφτει και τον τροπο που θα παμε…Τι να πω…Ξαφνιαστηκα που αποφασισε και η Jadeνα ερθει…Αλλα εχει κοτσια και μου αρεσει αυτό σε αυτή την κοπελα..Κολλητη μου τι να πεις..Τα ξερει όλα σχεδον..Απο το λυκειο μαζι με την Andrea ειμαστε και φυσικα η Jadeμας συγκρατει….

Jade

Και θελουν να πανε μονες τους στου διαολου την μανα…Πριν τις γνωρισω ημουν ένα τιποτα…Έμα τι να πω…..Αυτος που πρεπει να λεγετε πατερας μου είναι ένα τερας τι να πω δεν ξερω θα φυγω καλα και η μανα μου θυμα είναι αλλα τον αγαπαει..Αυτος…ας τον πω πατερα μου με ειχε χτυπησει μια φορα…και εχθες το ξανα εκανε φτανει! ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ! Ευτυχως δεν εχει χτυπησει την μητερα μου την αγαπαει μονο εκεινη μπορει να τον κανει καλα..Αυτα

Fast and FuriousWhere stories live. Discover now