Book 2. Κεφαλαιο 3.

162 17 12
                                    

*Andrea's Pov*

"Don't get to close, is dark inside, it's where my demons hide"

Ολα τα εχουμε σχεδιασει αρκει να μην στραβωσει τιποτα με τον Don. Ο Zayn εχει φαγωθει να πηγαινοερχεται ολη την ωρα στην αιθουσα, βαζω τα ακουστικα καθε φορα που ολα γυριζουν και ακουω μουσικη, αν και μερικες φορες δεν βοηθαει ειδικα κατι συγκεκριμενοι στιχοι με εκφραζουν. Ειναι πως το λενε? Σαν να το βλεπω μπροστα μου.

Zayn- Λοιπον παιδια αυριο το βραδυ πρεπει να την παρουμε πισω.

Κανενας δεν απαντησε ολοι γνεψαμε καταφατικα αλλα κανενας δεν εβγαλε αχνα. Η Jade και ο Harry κοιταζοντουσαν περιεργα οποτε αποφασισα να μιλησω στην Jade. Της εκανα νοημα να παμε εξω, εκεινη μηχανικα σηκωθηκε και απροθυμα με ακολουθησε. Μολις βγηκε την κοιταξα και καταβε προφανως πως επρεπε να μου πει τι στο καλο ειχε συμβει την ωρα που ειχαν φυγει δεν ανεφερε κανενας τιποτα.

Andrea- Λεγε.
Jade- Τι να πω;
Andrea- Ολοι ξερουμε το επιπεδο υποκριτικης σου. Τι ειπατε με τον Harry οταν δεν ησασταν εδω;
Jade- Τιποτα το σημαντικο. Ξερεις οτι αντεδρασε υπερβολικα ο Zayn.
Andrea- Ξερω πως δεν ειπατε μονο αυτο για αυτο πες μου σε παρακαλω παρα πολυ τι στο καλο γινεται εδω; Κανενας δεν μιλαει, ολοι κανουν οτι θελουν και παμε αυριο για να παρουμε την Nicol και να δωσουμε αυτη την μαλακια που δεν επρεπε να παρουμε ποτε.
Jade- Ηρεμησε θα σου πω. Λοιπον, η Nicol κατι εχει, δεν ξερω, αλλα ειπε οτι θελει να παρει διαζυγιο και να κρατησει την μικρη ο Harry.
Andrea- Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, μαλλον καποια πλακα θα του εκανε. Δεν γινεται.
Jade- Αυριο θα μαθουμε, παμε μεσα τωρα γιατι θα αρχισουν τις ερωτησεις και ειμαι ηδη κουρασμενη.

Κανεις δεν ειχε φαει τιποτα, ηταν καπως περιεργη η ατμοσφαιρα. Καποιος προτεινε να παμε να ξεκουραστουμε, δεν καταλαβα ποιος δεν εδωσα καθολου σημασια βασικα. Σηκωθηκαμε και πηγαμε στα αυτοκινητα, δεν  ξερω ποτε με πηρε ο υπνος αλλα ξερω οτι τον Zayn τον απασχολουσε κατι, κατι που δεν ηταν σιγουρα καλο.
Το πρωι ακουσα την πορτα να κλεινει και πεταχτηκα πανω, δεν ηταν και το καλυτερο ξυπνημα που θα ηθελε ο καθενας. Και αυτο το χτυπημα ειχε προκληθει απο τον Zayn. Τι νομιζε δηλαδη; Επειδη ειχε αυτος νευρα θα επρεπε να την πληρωνουμε ολοι; Οχι κυριε μου τωρα θα δεις, βγηκα απο το αυτοκινητο χτυπωντας την πορτα και κανοντας τον Zayn να γυρισει.

Zayn- Τι στο καλο επαθες;
Andrea- Τι στο καλο επαθα εγω; Εσυ τι εχεις παθει; Εδω εχουμε ετοιμασει ολοκληρο σχεδιο και εσυ τι κανεις; Με αγνοεις Zayn, δεν το αντεχω αυτο.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 31, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fast and FuriousWhere stories live. Discover now