Κεφαλαιο 15ο

392 27 8
                                    

Niall

Ειλικρινά εαν εχει πάθει κατι θα πεθάνω... Σε μια εβδομάδα εαν ολα πήγαιναν καλα θα της ζητούσα να με παντρευτεί... Ο Χαρρυ βρήκε την Νικόλ... Ο ζειν την Ανδρέα και εγω έχασα την ζωή μου. Ο Χαρρυ ζήτησε από την Νικόλ να γίνει γυναίκα του.. Εαν το μάθει η Νικόλ θα της πέσει το παιδι θεέ μου γιατι τα σκέφτομαι εγω αυτά? Πως μπορώ και τα σκέφτομαι δεν θα αντέξω να χάσω την Jade! Να εδώ έχω το κουτάκι για την πρόταση γάμου θα ηταν ολα υπέροχα! Και όμως τελευταία στιγμή ολα να χαλάνε! Ποτε θα ζήσω την ζωή μου ? Ποτέ!

Jade

Που ειμαι; Γιατι ποναει το κεφαλι μου; Οχ κανε την ψωφια για να μην καταλαβουν κατι. Ακουσα θορυβο. Καποιος με επιασε από τα μαλλια και με σηκωσε.

Τζ-ΑΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

Το-Καποιος που θα παρει καποια λεφτα από τους αγαπημενους σου!

Τζ-Θα σε βρουν και μολις σε βρουν θα σε σκοτωσουν!

Το-Εάν σε σκοτωσω όμως εγω πρωτος;

Τζ-Τι εννοεις!

Το-Το βλεπεις αυτό το οπλο;

Τζ-Θα σου ελεγα που να το εβαζες τωρα.

Το-Θες να το βαλω εκει που σκεφτηκες αλλα όχι σε εμενα σε εσενα;

Τζ-Εισαι γελοιος!

Το-ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣ ?

Τζ-ΣΚΑΣΕ!

Το-Θα μεινεις εδώ μεχρι να παρω τα λεφτα μου μετα μπορει να σε βρουν οντως νεκρη

Εφυγε! Βρε ηλιθιε! Δεν με ξερεις εμενα καλα. Εβγαλα από το ρολόι μου ένα μικρο πομπο που ειχα βαλει σε θεση αναγκης. Να που δεν ηθελε να τα παρει ο Νάιαλλ!

Πατησα το κουμπι το θεμα είναι να το δει η Νικολ. Μακαρι γιατι αυτή είναι ηλιθια.

Nicole

Χτυπουσε το κινητο μου. Τι εγινε τι στο καλο είναι αυτό το μικρο πραγματακι που αναβοσβηνει;

‘’Σε αυτή την περιπτωση Νικολ καλεσε τον Ζέιν και πες του πως είμαι σε κινδυνο παρακατω υπαρχουν συντεταγμενες που θα κατεβουν στα επομενα λεπτα. Βιαστειτε’’

Τι εγινε μολις τωρα;

Andrea

Ωραια με αφησε και εφυγε. Ο Zayn εφυγε και πηγε Ισπανια. Πηγα στο αεροδρομιο για να  επικυρησω το εισητηριο μου και να φυγω αλλα από πισω μου ακουσα μια πολύ γνωριμη φωνη που ερωτετηκα όταν ημουν 15 αλλα ακομα τον αγαπαω όχι όπως τον Ζέιν αλλα σαν πολύ καλο μου φιλο, ποιος άλλος θα ηταν εκτος του Luke.

Λουκ-Ανδρεα φευγεις;

Α-Ναι .

Λουκ- Να ηθελα να σου πω κατι πριν φυγεις!

Α-Πες μου σε ακουω.

Λουκ-Δεν εφυγα τοτε για τον λογο που σου ειχα πει..

Α-Τοτε;

Λουκ-Ερωτετηκα την Περρι και πηγα μαζι της γιατι νομιζα πως την αγαπουσα αλλα αληθεια Ανδρεα εσενα αγαπαω τοσα χρονια!

Α-Λουκ τι λες αγορι μου εχεις παρει φαρμακα;

Λουκ-Ανδρεα σε αγαπαω!

Τοτε δεν προλαβα να πω τιποτα καυτα δακρυα στα μαγουλα μου και τοτε ηρθε πιο κοντα μου σκουπισε τα δακρυα μου και τοτε μου σηκωσε το προσωπο και κοιταξα τα ματια του! Τοσο γαληνια όπως τοτε! Γιατι να μου το κανει αυτό; Εγω εγω τον αγαπουσα! Θα μπορουσαν να είναι όλα αλλιως να μην ειχα τσακωθει με τους γονεις μου φευγοντας σαββατοκυριακομε τον Λουκ για διακοπες θα ηταν όλα τοσο διαφορετικα! Εκεινο το σαββατοκυριακο ακομα το θυμαμαι να με φιλαει τοσο ειλικρινα αλλα και παθιασμενα λες και δεν θα με ξαναδει ποτε του! Λες και θα εφευγε. Ηθελα να γινω δικη του αυτό το βραδυ εκεινος δεν ηθελε γιατι ειπε πως αν ποτε με πληγωσει θα καταργιεμαι την μερα! Αλλα περα από ότι ειπε εγινα δικη του και δεν το εχω μετανοιωσει ακομα και με τα την αποκαλυψη που εκανε μολις τωρα. Με πηρε στην αγκαλια του και εγω εκλαιγα με λυγμους. Περιττο να πω πως εχασα την πτηση. Καθομασταν στην μεση των διαδρομων αγκαλια!

Α-Γιατι; (του ειπα με δυσκολια)

Λουκ-Δεν ξερω Ανδρεα μολις εφυγα κιολας το μετανοιωσα αληθεια!

Α-Εγω σε αγαπησα γαμω! Σε αγαπησα και εσυ με προδωσες

Λουκ-Σε αγαπαω Ανδρεα!

Α-Με εχασες Λουκ με εχασες!

Λουκ-Αληθεια!?

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 3000 READS! ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Fast and FuriousWhere stories live. Discover now