24

3K 157 10
                                    

Fáj a fejem.fogalmam sincs hol vagyok.ja eszembe jutott.Mr.Styles.Lassan kinyitottam a szemeim és körülnéztem.ugyanaz a szoba csak most egyedül vagyok.fájdalmas nyöszörgések közepette kimásztam az ágyból és az ajtóhoz sétáltam.

Hál Istennek nyitva volt.kimentem rajta majd halkan lementem a lépcsőn.már értem miért van ilyen csend.Mr.Styles azzal a csajjal smárolt a kanapén mint a kocsiban.

A látványtól összeszorult a torkom.a csaj észrevett és eszeveszettül magas hangon rokácsolni kezdett.

-Hazza maciiii!!!kijeeeezz?ugye nem ezzel csalsz meeegg?-lehet nem így mondta de ezt lehetett hallani.

-ki??ja ez? Nyugi Kandall ő csak az új bejárónő.-legyintett Mr.Styles.ez az egyetlen mozdulat olyan nagy fájdalmat okozott hogy azt hittem elsüllyedek.Mr.Styles felállt és mellém sétált majd a karomnál fogva felfelé kezdett ráncigálni.

-minek kellett neked lejönni, he??ahajj most magyarázkodhatok neki..-forgatta a szemét és egyre jobban szorította a kezem ami már kezdett fájni.-mond minek kell nekd mindent elcseszni??-sznte már kiabált.

-mért vagy ilyen cseszettül szerencsétlen?-kiabált. A szememből kicsordült egy könnycsepp.már alig éreztem a kezem.

-e-ez fáháj..-szipogtam mire lefagyott.elengedte a kezem és elkerekedett szemekkel nézett rám.

-oh én..én basszus.-majd fogta magát és egyszerűen kiviharzott a szobából

Uhh.ez elég tartalmas rész lett(asszem😂)na de gondolkoztam(igen olyat is szoktam, hehh)és páran olvassátok ezt a gagyi storyt gondoltam csinálok egy kérdezz feleleket hogy jobban megismerjetek vagy a történetet.szóval tegyetek fel bármilyen kérdéseket én pedig egy másik részben válaszolok.;)

ismeretlen szám *H.S.* ✔Where stories live. Discover now