2/5

2.2K 116 5
                                    

Utálom az iskolát. Egyáltalán minek az? Az ember nem okosabb lesz hanem hülyébb. De hál'istennek már csak egy hónap és itt a nyáriszünet. Jeeeee

-Tiaaaaaaaaaa gyere már! -kiabáltam vagy milliomodszor mert őnagysága nem hajlandó időben elkészülni.

-Jól van már, itt vagyok nem kell szenvedni. -jött végre ki. Egyébként megtudtam ki az a srác akivel volt. A nevét elfelejtettem de Tia azt mondta szereti és komolyak a szándékai. Áldásom rájuk. De egy rossz szó és a úthengerrel megyek keresztül a golyóin.

-Én nem szenvedek csak el fogunk késni. Már Harry is rég elindult. -Hazz hamarabb ment a suliba mint mi. Azt mondta elvisz de nem engedtem. Túl feltűnő lenne.

-Naa mehetünk! -felkapta a cipőjét és már tényleg elindultunk. És persze hogy elkéstünk Mr. Térkép a foci tanár szúrósan méregetett minket.

-Maguknál szokás a késés vagy direkt csinálják? -ohhh csöpögött belőle a gúny. Blahhh.

-Elnézést! -mormoltuk majd a helyünkre ültünk.

-Ne higgyék hogy ennyivel megúszták. Táblához mindketten. Felelés Európa tessék. -rámutatott a térképre. -Határai. -még Amerikát se tudom nem hogy még Európát.

-Most nem beszélnek ugye? Jó akkor máshogy mutassák meg hol van Görögország. -mutogatott tovább.

-Hát ott! -mondta Tia majd a térképre mutatott. Jó ötlet. Elterelni a figyelmét én meg addig megkeresem hogy hol van.

-De hol? Mutass rá!

-Hat ott! A térképen.

-Nade hol? Pontosan mutasd meg! Vagy talán nem tudod?

-Persze hogy tudom hisz most mutattam rá! Szerintem maga az aki nem tudja! -a tanárnak kezdett vörösödni a feje nekem pedig már golyóztak a szemeim.

-Én tudom. De te mutasd meg!

-Hat ott van. Azon a térképen nem lássa. -most mar két kézzel mutatta. Nekem pedig megakadt a szemem a kis feliraton. hahh, megvan!

-de mutasd már meg könyörgöm! -szenvedett a tanár. Oldalba böktem Tiat és a megfelelő helyre biccentettem a fejem mire arra nézett.

-Jézusom hat ott!!! -bökte meg a térképet mire az behorpatt.

-Igen ott.

-persze hogy ott, hisz most mutattam meg. -forgatta a szemét Tia. Mindig is kedveltem benne ezt a bátorságot. A föci tanárt kenyérre lehet kenni, csak a szája negy.

-jó üljetek le!! -morogta vörös fejjel. Leültünk a helyünkre.

A többi óra rém lassan telt. Komolyan majdnem elaludtam. Egyszer Tia direkt kibökte a fejem alól a kezem mire majdnem bebasztam a padban. Az ötödik órán viszont rezgett a telóm.

Faszos>3<:.milyen órád van?

Én: Töri, neked?

Faszos>3<: lyukasom van😏

Én: ahaaaaa, mit szeretnél?

Faszos>3<: hogy én????? Ugyan semmit, csak gondoltam ki jöhetnél olyan unalmas így egyedül...

Én: miben mesterkedsz?

Faszos>3< képet küldött:

Faszos>3<:én?? A megtestesült ártatlanság??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Faszos>3<:én?? A megtestesült ártatlanság??

Muszály volt rajta elmosolyodnom. Olyan aranyos.

Én: hol vagy?

Faszos>3<: csak gyere ki..

Okeeee .de hogy menjek ki? A régi jól bevált trükk.

-tanárnő rosszul vagyo. -a hatás kedvéért meg a szám elé is tettem a kezem hogy mingyárt hányok.

-akkor futás. -ki rohantam az osztályból. Ha valaki látott volna elég érdekesen nézett volna rám. Körülnéztem a folyosón de nem láttam senkit. Elindultam jobbra hátha megtalálom Harryt. Éppen a fiú wc mellett mentem volna el mikor valaki be rántott. Sikítani akarta de a számra tapasztotta a kezét.

-ssssh én vagyok. -hallottam meg Harry hangját. Elvette a kezét a számról.

-megijesztettél!-csaptam a melkasára.

-naa azért nem kell agyonverni. -maszírozta azt a pontot ahol megütöttem. Mintha olyan nagy lett volna.

-mit akartál?

-most soroljam? -vigyorgott prrverzen. Megfogta a kezem s behúzott egy fülkébe amit magunkra is zárt. Azonnal ajkaimnak esett. Nem haboztam azonnal ölébe ugrottam. Kezemmel beletúrtam göndör fürtjeibe mire morgott egyet. Kezei lassan atcsúsztak a fenekemre amit megmarkolt. Bele nyögtem a szájába mire éreztem hogy elmosolyodik.

Megfordult velem és leültetett az ülőkére.

-meg akarlak kóstolni. -suttogta mocskosan sexy hangon.

-tedd azt apucii.

-nagyon rossz kislány vagy ugye tudod. -vigyorgott rám. Farmerem gombjával kezdett jatszani. Mikor sikerült neki kigombolni azonnal lerántotta rólam. Miközben bugyim szélével vacakolt egy percre sem vált el ajkaimtól. Miután ezt is eltávolította letérdelt a lábaim közé és terpeszbe rakta azt.

Közel hajolt nőiességemhez de nem érintette meg. Hűvös lehelletét éreztem mire kirazott a hideg.Egy apró puszit nyomott csiklómra amitől teljesen benedvesedtem.

-baba valaki itt nagyon tocsog. -nézett fel rám kajánul.

Meleg ajkai először lágyan érintették testem legérzékenyebb pontját, utána viszont vadul kényeztetni kezdte. Egyre nehezebben tudtam vissza tartani nyögéseim.

-add ki a hangod. Nincs itt senki. Hadd halljam hogy élvezel. -nyelvét lassan belém csúsztatta majd ütemesen nyalni kezdett. Hátam a hideg csempének döntöttem az élvezettől. Jobb kezemmel megmarkoltam Harry hajat és még közelebb vontam magamhoz.

Egyre gyorsabban csinálta.

-ahh mingyárt. -sóhajtottam. Harry gyorsabban kezdett el rajtam dolgozni. Éreztem hogy már közel a csúcs. A gyomrom először görcsbe randult majd teljesen ellazult.

-Apuciiiii. -visítottam az élvezettől. Harry tisztára nyalt majd felöltöztetett.

-milyen volt? -nézett rám.

-fantasztikus. -elvigyorodott majd megcsókolt. Fel álltunk és kicsit megigazítottuk magunkat.

-ezért majd otthon karpótollak. -vigyorogtam rá. Lassan vegigsimítottam a kezem melkasán majd egy hirtelen mozdulattal rámarkoltam. A meglepettségtől még a szemei is fenn akadtak. Éreztem hogy kezem alatt teljesen megmerevedik. Egy puszit nyomtam az ajkaira majd kiléptem a fülkéből.

A tükörbe nézve egy kipirult arcú lanyt láttam. Nem olyan vészes. Vissza mentem az osztályba.

-Jól van? -nézett rám aggodalmasan a töri tanár.

-igen már minden rendben. -mosolyogtam rá majd leültem Tia mellé. Fura szemekkel méregetett.

-dugni nem dughattatok mert ahoz túl jól nézel ki. Beteg nem vagy. Akkor tiiiiiii?????? JÉZUSOMMM! -kiáltott fel mire az egész osztály felénk fordult.

-ti most komolyan?. Es milyen volt?? -vigyorgott rám.

-hát jó. -suttogtam. Sokkal több mint jó.





Ez egy hosszabb rész lett remélem tetszett. *^▁^*





ismeretlen szám *H.S.* ✔Where stories live. Discover now