06. Sad Beautiful Tragic

3K 178 10
                                    

"Sana onun, senin için iyi olmadığını söylemiştim. O ayak takımından Annie. Bir yere gitmiyor."

Derin bir nefes aldım. Sana söylemiştim lafını duymaktan bıkmıştım. Hafta sonu boyunca ondan duyduğum tek şey bu olmuştu.

Sana onun iyi olmadığını söylemiştim. Senin kalbini kıracağını söylemiştim. Sana zarar vermediği için şanslısın! O tehlikeli bir  çocuk. Neden onunla çıktın ki, aklım almıyor. Artık onunla olmadığın için memnunum. Tüm gece oturup, senin için endişeleniyordum.

"Tamam, anladım. Şimdi gidebilir miyim? Çıkmazsam geç kalacağım." dedim anneme.

 İç çekti. "Sadece ondan daha iyisini yapabileceğini unutma." Başımı öptü ve işe gitmek için ortadan kayboldu.

İnledim ve öç alırcasına ceketimi alıp giydim. Okul çantamı omuzuma astım ve  araba anahtarlarını, anahtarlıktan aldım. 

"Görüşürüz bücür." Andy verandada ki koltuğundan seslendi.

Durdum ve ona baktım. "Dışarda, soğukta oturarak ne yapıyorsun?" Ceketimin fermuarının çekerken sordum.

"Onu görmezden geliyorum." diyerek sırıttı.

"İş için hazırlanmaya gitti. Güvendesin." dedim.

Kıkırdadı ve ayağa kalktı. "İyi misin? Eğer okula gitmek istemiyorsan, onları arar ve not bırakırım."

Ona gülümsedim ve başımı salladım. "Her ne kadar, yine, babam gibi davranmanı sevsemde, gidiyorum."

"İyi bir baba olurdum." diyerek beni kucakladı. "Eğer çıkmak istersen beni ara."

Başımı salladım ve kucağından geri çekildim. "Teşekkür ederim." dedim ve yanağından öptüm.

Gülümsedi. "Şimdi, uza bakalım, yoksa geç kalacaksın."

Gözlerimi devirdim ve arabama yürüdüm. Kapıyı açtım ve eşyaları yolcu koltuğuna attım. İç çektim ve anahtarı kontağa yerleştirdim. Emniyet kemerimi taktım ve yola koyuldum. Sürerken, düşünmeye başladım, kendi iyiliğim çok fazla düşünmeye.*

Zayn'i en son göreli iki gün olmuştu. İki gün boyunca ondan haber almamıştım. Dürüst olmak gerekirse, endişeliydim. Bizim hakkımızda bir şey yanlış hissettiriyordu. İç güdülerim bir şeyin yanlış olduğunu söylüyordu, son derece yanlış. Bunun hakkında bir şey yapamıyordum ve bu beni öldürüyordu.

Eğer benimle olmak istemeseydi, benden çok uzun zaman önce ayrılırdı. Dün gece benimle ayrılırken ki gibi davranmazdı. Eğer benden ayrılacaksa, bizim için o kadar durmazdı. Kontrol edemediği bir nedenden dolayı benden ayrılmış olmalıydı. Ben sadece gerçek nedenin ne olduğunu çözemiyordum.

Düşünceleri zihnimden kovdum ve arabayı okulun önüne park ettim. Eşyalarımı aldım ve park alanından içeri yürüdüm. Kiminle konuştuğuma çok fazla dikkat etmeyerek, yolumda olan insanlara merhaba dedim.

İlk zile beş dakika kala dolabıma vardım. Hızlıca açtım ve ceketimi içeri fırlattım. Kitaplarımı aldım ve çantamın içine tıkıştırdım. İlk dersim binanın diğer tarafındaydı. Eğer bir kez daha geç kalırsam, Bayan Flack başımı alırdı.

Kapağı hızlıca çarptım ve ceketim arasına sıkıştı. İnledim ve eşyalarımı yere bıraktım. Dolabın kapağını açtım ve ceketi içeri ittirdim. Tekrar kapamadan önce, bir resim gözüme takıldı.

Ona bir kaç saniye baktım. Zilin çalması ile hayalimden geri döndüm. Titrek bir nefes bıraktım. Geç kalmıştım. Beni öldürecekti ve bende uzaklaştırılacaktım.

Mama, I'm in Love with a Criminal (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now