10 december

306 33 13
                                    

Efter att ha utbytt en bestämd blick med Oscar så vandrar vi självsäkert in i danssalen. Allas blickar hamnar på oss och det tidigare mumlet var som borta. Någon från Oscars gamla gäng flinar stort. "Tjena bögar!" Utbrister han och slår ut med händerna. Genast börjar alla att garva hysterisk. Irriterat himlar jag med ögonen och ser i ögonvrån hur Oscar obekvämt vrider på sig.

"Tja heteros, hur är läget?" Utbrister jag tillbaka med en sarkastisk ton på rösten innan jag drar med Oscar mot vårt vanliga hörn. Äcklade mummel hörs runt i salen.
Min blick fastnar på den lilla bitchen från igår. Återigen har hon typ bara underkläder på sig och är alldeles för översminkad. Efter ett tag märker hon av min stirrande blick och höjer på ena ögonbrynet. "Vad bögen?! Har du ingen tv hemma eller varför stirrar du?!" Väser hon och korsar armarna över bröstet. Jag korsar också armarna över bröstet. "Jo jag har tv, men inte animal planet" fräser jag tillbaka. Oscar skrattar högt i bakgrunden samtidigt som tjejens ansikte blir helt rött av ilska. "Sara?! Håll i mina örhängen! Det här äcklet kallade mig för djur!" Skriker hon och slänger sig efter mig. Argsint slänger jag mig på henne och genast har det utbrutit ett slagsmål. Hennes långa naglar klöser mig över kroppen och hon skriker vilt.

Plötsligt tar någon tag om min midja och drar bort mig från den galna bruden.
"Kom Felix, vi drar" mumlar Oscar i mitt öra och föser mig mot dörren. Min blick ligger kvar på den jävla tjejen som ser på mig med avsmak i blicken. Och precis innan jag går ut danssalen så pekar jag finger mot henne.

När vi är ute i kylan igen så känner jag hur ilskan rinner av en smula. Oscar tar tag om min hand och drar med mig fram över gatorna. Tillslut stannar han vid en avlägsen gränd och trycker upp mig mot väggen. Förvånat höjer jag på ögonbrynen och sedan kraschar ett par läppar mot mina. Hastigt besvarar jag den intensiva kyssen och våra läppar masserar varandra mjukt.

Snabbt fortsätter vi längst gatan. Trots att klockan bara är två så har mörkret redan börjat falla. Han drar in mig på ett avlägset litet fik som ligger i hörnet av någon gata. Lyckligt suckar jag lite och slår mig ner vid ett av hörn borden. Fiket var mysigt, det var fyllt med soffor och med små söta börd. Alla väggar fick i en mörkbrun färg och likaså golven.

Snart kommer Oscar tillbaka med en bricka fylld med olika saker. Det är allt från kaffe till juice och mackor och fika. Glatt tjuter jag till och slår ihop händerna. Innan han hinner sätta ner brickan så har jag redan börjat hugga in på maten. Han skrattar lite och ser på mig med roade ögon. Jag tittar oskyldigt upp på honom. "Vadå? Man blir hungrig av att slåss" mumlar jag med munnen proppfull. Han skrattar återigen och börjar själv att äta. Först öppnar jag en Japp och tar en klunk av mitt kaffe. En varm känsla sprider sig i min kropp samtidigt som den varma drickan sjunker ner. Min blick stålsätter sig i Oscars och han tittar intensivt på mig medan han tar en tugga av sin snickers. Som svar tar jag en ännu större tugga på min japp. Han höjer på ögonbrynet och trycker in halva hans snickers i munnen. Jag flinar lite och äter upp hela min japp.

Och innan jag hinner svälja allt så lutar han sig snabbt över bordet och slår snabbt ihop våra läppar. Desperat kyssen jag honom och låter njutningen spridas i min kropp.

****
Det skulle bli en rolig twist men de hånglar ju fan hela tiden

Dancing souls // FOSCAR {julkalender}Where stories live. Discover now