Το αποτέλεσμα..

2.1K 211 17
                                    

Έμιλυ

Το τελευταίο διάστημα είμαι σαν ζωντανή- νεκρή! Σηκώνομαι, πηγαίνω στην δουλειά που μου έχουν κλείσει, δίνω το πιο ψεύτικο χαμόγελο μου και από εκεί κλείνομαι στο σπίτι μου παρέα με την καλύτερη συντροφιά μου! Γιατί τι χρειάζεται ένας άνθρωπος την ηρεμία του και την φαντασία του, μία φαντασία που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ότι θες, να βρίσκεσαι όπου θες με όποιον θες! Να μου πεις καταστρεφεσαι για λίγες στιγμές ευτυχίας, αλλά τι πειράζει μία ζωή την έχουμε!

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πονεσω τόσο πολύ από έναν χωρισμό! Και τώρα μην λέμε αστεία για ένα πήδημα με είχε ο τύπος και τώρα έξω από την πόρτα! Όχι μπράβο του ,έκανε την δουλιτσα του και τώρα πάει για άλλα! Δεν του κρατώ κακία , άλλωστε το ηξερα ότι για αυτόν δεν ήμουν τίποτα άλλο πέρα από μία καλη ξεπετα που απλά κράτησε λιγάκι παραπάνω από τα συνηθισμένα!

Σήμερα όμως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα , βλέπεις πρέπει να γιορτάσουν την επιτυχία του ημερολογίου σε γνωστό κλαμπ της πόλης και θα είναι και αυτός εκει! Τέλεια!! Πάλι πρέπει να ντυθω σαν μία ψεύτικη κούκλα , να βάλω ένα ψεύτικο χαμόγελο και να το παίξω άνετη! Προσπάθησα να το αποφυγω αλλά η καλη μου φίλη και μάνατζερ μου το απαγορευσε ρητά! Βλέπεται είμαι το κεντρικό πρόσωπο , λείπει ο κλόουν από το πάρτυ; Ποτέ!

Έτσι λοιπόν αφού έκανα ένα χαλαρωτικο μπανακι! Άρχισα μα βαφομαι με παλ χρώματα και ισιωσα τα μαλλιά μου! Έπειτα πήγα στο ρούχο, σέξι και όποιος αντέξει! Μπορεί να μας παράτησε ο κύριος Αλεξ αλλά έχουμε όλα τα προσόντα για να πάμε παρακάτω! Έτσι φορεσα μία κοντή , ολόσωμη, μαύρη φόρμα με χρυσές πινελιές στα μανίκια Στην μέση μία μεγάλη χρυσή ζώνη που ταιριαζε απόλυτα με την φόρμα! Όλα αυτά συνδυασμένα με μαύρες ψιλοτακουνες γοβες και μαύρο τσαντακι, χωρίς περιττά κοσμήματα!

Έτσι λοιπόν αφού έκανα ένα χαλαρωτικο μπανακι! Άρχισα μα βαφομαι με παλ χρώματα και ισιωσα τα μαλλιά μου! Έπειτα πήγα στο ρούχο, σέξι και όποιος αντέξει! Μπορεί να μας παράτησε ο κύριος Αλεξ αλλά έχουμε όλα τα προσόντα για να πάμε παρακάτω! Έτσι φ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όταν έφτασα στο κλαμπ τα φλας άρχισαν να αστραφτουν, ένα μόνιμο χαμόγελο είχε κολλήσει στο πρόσωπό μου ενω οι απαντήσεις μου γεμάτες ευγένεια, ελάχιστο χιούμορ και σωστό επαγγελματισμό! Μπήκα μέσα και αφού χαιρετησα καποιους γνωστούς και κάτι ξιπασμενες πιυ νομίζουν ότι είναι μοντέλα , πηγα στο τραπέζι που ήταν όλοι μαζεμένοι! Οι μάνατζερ εμού και του Αλεξ , ο κάτοχος του ημερολογίου και ο Αλεξ με..Ωπα βλεπουν καλά τα ματάκια μου;! Ο Αλεξ αγκαλιά με την Καθριν Μπερν ,αυτήν την ηλίθια που περνιέται για όμορφη;! Θεέ μου τι ξεπεσμος ,από εμένα στην απόλυτη ξεφτιλα! Μπράβο Αλεξ όσο πας πεφτεις όλο και πιο χαμηλα!
Αφού έφτασα στο τραπέζι, ως μία σωστή κυρία που είμαι, φερθηκα απόλυτα πολιτισμένα! Τα λόγια ελάχιστα και μετρημένα, οχι πολλές πολλές οικειότητες δεν γίναμε όλες ίσα και όμοια!!

Μια στιγμή.. Μια φωτογραφίαWhere stories live. Discover now