Captitolul 5- Pregatirea planului de sarbatori

542 26 11
                                    

Sara

Dupa micul dejun, eu, Dy si Jack am plecat la liceu. Ajunsi in curte ne parcam masinile in linie si mergem spre intrarea in liceu.

Cand intram toata lumea se da din calea mea si se uita speriata la mine.

Ce bine ma simt cand se intampla asta ! Trec pe langa dulapul lui Alex si il vad acolo, danduse cu capul de dulap. Cam urat sa fii facut de ras..

Merg spre dulapul meu cand observ ceva pe la sfarsitul culuoarului. Nu imi vine sa cred ca ei chiar imi fac asta !! Ca Amy imi face asta. Nu imi vine sa cred ca ei chiar acum fac asta !

V.am bagat in ceata ? Ei bine ce vad ma socheaza cu adevarat. Amy se tine de mana cu Hades. Aud un marait din spatele meu si cand ma intorc il vad pe Alex.

Cand cei doi sunt mai aproape de noi, izbucnim amandoi.

- Nu imi vine sa cred ca imi faci asta !! tipam amandoi in acelasi timp si apoi ne uitam urat unul la altul.
- Ok.. Calmati.va amandoi si vorbim.. spune Amy extrem de calma.
- Ce sa ma linistesc Amy ? Serios ? Stii ca sunt in razboi cu Alex si tu te combini cu cel mai bun prieten al lui pe care vineri nici macar nu il suportai cand se dadea la tine !!
- Si tu ce fel de prieten esti ? Stiai foarte bine ce se intampla si tu te combini cu.... asta. spune Alex cu desguzt
-Frate..
-Sara..
-Nu. Nimic. Mai lasati.ma in pace. strig in acelasi timp cu Alex
- Si tu nu mai vorbii in acelasi timp cu mine. spunem din nou in acelasi timp.

Ne intoarcem si plecam amandoi nervosi la orele noastre. Cum prima ora o aveam cu Amy si trebuia sa stau in banca cu ea, cand ajung in clasa ma pun in ultima banca goala de la geam.

Seara, pe pista

Cred ca cel mai bun mod in care sa ma linistesc dupa evenimentele de astazi este o seara pe pista.

Urcata in masina si ajunsa la start ma uit in stanga si in dreapta mea. In stanga aveam o fata noua care sigura e foarte slaba si imi dau seama doar dupa felul in care isi tureaza motorul. Iar in dreapta il am chiar pe nenorocitul de astazi.

Si nu, nu ma refer la Alex. Ma refer la Hades care este din nou pe pista si vrea sa participe la cursa azi. Dar problema lui este ca a picat intre mine si Alex.

Startul este dat si eu si Alex incercam sa il scoatem pe Hades din cursa. Uite ceva la care inca ne mai potrivim... Facem miscare cu botul si fundul masinilor. Apropiem fundurile si il lovim pe Hades apoi boturile si fix cand Hades a iesit de pe pista se aud niste focuri de arma.

Dar ma bucur enorm ca avem musafiri. Si mai cine. O mafie nou initiata care vrea sa isi testeze oamenii. Hai sa mai omora cativa oameni astazi !!

Imi iau pistolul si briceagul dim masina si cobor jos. Primul care iese in fata mea este injungiat iar cel care a incercat sa il salveze a fost impuscat.

Dupa 1 ora lupta e gata si pot spune ca am mai macelarit o mafie. Macelarit.. Suna bine. Si uite asa imi vine in minte o ditamai ideea. Dar asta inseamna sa il las pe Alex sa respire usurat pana de sarbatori.

Ma duc la depozit si ii chem pe toti in sala de conferinte pentru a face planul. Dar ceva ne intarzie. Nu suntem toti. Pe unde umbla idiotul ala de Jack ?

Dupa ce l.am sunat si am urlat la el sa vina cu cea mai mare viteza la depozit si se pare ca saracul baiat dormea am revenit in sala unde ceilalti se pusesera pe discutat.

- Bine toata lumea. Am nevoie de concentrarea voastra astazi si sa ganditi cat de malefic puteti. Fiti atenti cum facem. Va dau cate o foaie si va scrieti ideile. Aminti.va e vorba de razbunare si de sarbatori. Astept ideile voastre.

Dupa ce toti si.au scris ideile iar eu le.am citit, am combinat vreo trei idei si a iesit cea mai tare idee de pe planeta.

- Bun. Am citit ideile voastre si mi.au placut toate insa am ales doar trei pe care le vom combina. Asa ca planul suna cam asa.....

Doar nu credeati ca va las sa aflati ce plan avem, nu ?

Lume, capitol  nou. Da. Si eu va iubesc. Sper sa va placa. Capitolul urmator va fi de Craciun. Mai puteti astepta o saptamana...
A fost, diavolita sef

O Noua RazbunareWhere stories live. Discover now