Capitolul 6- Tradator si Macel

382 22 26
                                    

24 Decembrie, cu o zi inainte de macel...

Sara

Plec de dimineata spre depozite sa le verific. Nu imi vine sa cred ca mai e o zi pana dau iarasi navala peste Alex. Doamne cat am asteptat momentul asta. Planul consta in a merge la unul din depozitele lui Alex care se afla intr.o fosta macelarie. Odata ajunsi acolo vom face macel. Vom omora tot ce ne sta in cale. Si avem si arme noi. Apoi il vom lua pe Alex, il vom lega la ochi, il vom aduce la noi la sediu si il vom tortura timp de cateva zile. Apoi ii vom da drumul pe un camp.

Ajunsa la depozit ma intalnesc cu Jack si Dy acolo. Mama si tata fiind la alt depozit.

- Buna Jack! Buna Dy! Ce faceti? Cum merge treaba?
- Merge bine surioara.. Doar ca cinevaaa... a pierdut din nou un cod.. spune Dy uitandu se urat la Jack.
- Serios Jack?! Alt cod pierdut? Nu o sa iti mai dau niciun cod de acum incolo... Serios. Le pierzi prea des. Macar spune.mi ca nu era de la un seif important.. spun dezamagita de Jack.
- Pai... spune Jack cu privirea in pamant.
-Era de la seif.ul cu gloantele pregatite pentru maine. spune Dy aproape topand de nervi la Jack.
- Nu stiu ce faci dar pana diseara gasesti codul.. Daca nu stai toata noaptea si pregatesti alte gloante si maine nu participi la macel.. spun deja plina de nervi..
- Bine.. spune Jack suparat.

Dupa ce ii verific pe toti din acest depozit daca sunt pregatiti pentru a doua zi si sunt gata sa facem macel in macelarie, plec spre depozitul unde sunt mama si tata.

Ajunsa la depozit verific tot si aici. Ma bucur ca macar aici totul este in regula. Daca Jack nu gaseste codul sau daca nu pregateste gloantele maine nu vom putea face nimic. Si atunci il voi strange de gat. La propriu. Dupa ce verific tot la depozit ma duc spre casa.

Acasa imi pregatesc un ceai si un castron de pop-corn si ma pun in pat si ma uit la serialul meu favorit. Heei daca fac parte dintr.o mafie si sunt in plin razboi cu fostul meu asta nu inseamna ca merit si eu un moment de relaxare..

Dupa vreo 3 ore, Sara primeste un telefon de la Jack..

*convorbire telefonica*

- Ce faci surioara?
- Bine, ma uitam la Teen Wolf. Tu ce faci? Ai gasit codul ala?
- Eu fac bine. Caut codul prin fisierele laptop.ului meu. Si am gasit ceva interesant. Am gasit un filmulet de la sediul nostru cum planuiam noi primul atac si a fost trimis catre o adresa pe nume ,, Necunoscutul A " fix cu o ora inainte de atac. Si a fost trimisa din sediu.
- Deci avem un tradator...
- Da. Asa cred.
- Imediat ma schimb si vin... Esti la sediu nu?
- Da. Te astept. Vrei sa chem pe toata lumea in sala de conferinte?
- Da. Pe toti. Acum.
- Imediat sefa.

*convorbire telefonica incheaiata*

Sara

Avem un tradator.. nu imi vine sa cred... Pff. Zici ca sunt mama. Asta i s.a intamplat si ei cand era in razboi cu tatal lui Alex.

Ajunsa la sediu, intru nervoasa in sala de conferinte, trantesc usa si toti amutesc.

- Azi, avem un test. Suntem toti?
- Da doamna. spune Dy.
- Bun. Avem un tradator printre noi. Deci azi avem un test de incredere. O sa pun cate o intrebare la fiecare si cel care pica testul va fi tradatorul. Bun. Sa incepem.

Dupa jumatate din baietii ce erau in camera au raspuns corect la fiecare intrebare am ajuns la un prieten de al mamei mele. El este in mafie de cand era mama conducatoare si stiu ca a ajutat.o atunci cand a avut un tradator printre ei. Il cheama Alvin.

- Spune.mi... ce sa imi spui tu mie... spune.mi ce numar are la masina mana dreapta a lui Alex..
- Are 56924CM doamna..
- Deja mi.e clar. Toti afara. cand am spus asta toti au iesit afara si Alvin dadea si el sa iasa dar l.am oprit. Dy si Jack au venit langa mine.
- De ce m.ai oprit pe mine? spune Alvin prefacandu.se ca nu s.a intamplat nimic.
- Oare Alvin? Oare? Numai cineva din mafia lui Alex ar stii ce numar are la masina mana lui dreapta..
- Dar sefa..
- Nicio sefa.. Tu esti tradatorul. Imi este clar. Nu imi voi murdari eu mainile de sangele tau dar.. Dy, Jack.. Ii vreau capul.. si spunand asta am iesit din camera.

Il auzeam pe Alvin cum striga dupa mine sa ma intorc ca fac o greseala, ca Alex va veni dupa mine ca el este unul dintre cei mai buni.. Dar pe mine nu ma intereseaza. Eu oricum il voi face praf pe Alex.

Autor

Seara venise si toata familia Mahone era adunata in sufragerie. Acum pareau o familie normala. O familie ce astepta nerăbdătoare craciunul. Dar ei nu erau asa. Ei asteptau cu nerabdare a doua zi. Cand razboiul va ajunge la a doua faza. Alex va fi surprins. El nici macar nu a ripostat pentru ultimul atac. Maine va fi un camp de razboi in acel depozit. Sara vrea sa il faca cu orice pret sa sufere. Si va reusi.

A doua zi, la sediu, inainte de atac

Alice

Nu imi place faptul ca si copii nostri trec prin ceea ce am trecut noi. La Sara este si mai rau deoarece dusmanul ei este omul pe care il iubeste. Nu imi pot imagina ce este in sufletul ei. Dar ma bucur ca seamana cu mine. E puternica. Si vrea razbunare.

Austin

Nu imi vine sa cred ca eu chiar particip la asa ceva azi. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa particip la razbunarea fiicei mele. Si la lupta ei. Imi e dor de vremurile cand luptele erau ale noastre. Dar ma bucur ca si ei sunt puternici. Sunt puternici si trec peste orice obstacol. O sa ii rup capul acelui baiat. Nimeni nu imi face fetita sa sufere.

Dy

E sora mea. O iubesc. O ajut. Nu degeaba am facut armata. Deabea astept sa il torturez pe acel fraier. Il urasc pentru ce i.a facut surorii mele.

Jack

Nu i.o arat eu prea mult Sarei dar o iubesc. E sora mea geamana si o iubesc. Dar sper ca faptele mele ii arata asta. Il voi omora pe acel nenorocit.

Sara

Ziua cea mare a venit. Azi il atacam pe Alex. Toti suntem gata. Si plecam la drum.

Ajunsi aproape de depozitul lui Alex ne parcam masinile putin mai departe. Cu un binoclu ne uitam daca Alex este acolo si masina lui este chiar in fata depozitului. Am venit la timp.

Inaintam usor spre depozit si intram peste ei. Intram mai multi pe usi diferite si ii inconjuram. Si atunci incepe. Atunci incepe adevaratul macel.

Eu ma duc imediat dupa Alex. Il imobilizez si il leg la ochi. Trec printre cei ce se luptau si ies afara. Merg la dubita il bag acolo impreuna cu Dy, Jack, mama si tata si il ducem la sediu. Il ducem intr.o camera, il legam de un scaun si asteptam sa se trezeasca.

Dupa cateva ore ajung la sediu si restul de oameni de ai mei. A fost o lupta corecta sj de mare amploare. Si am castigat. De la mine au murit doar vreo 2-3 dar de la el au murit toti.

Dupa ce am vorbit cu oamenii mei, m.am dus inapoi in camera in care era Alex. Si se pare ca se trezise. I.am dat banda de la gura jos si a inceput sa zica ceva dar nu l.am lasat.

- Buna Alex! Ti.am zis ca razboiul a inceput. Tu nu m.ai crezut. Acum uita.ne aici. Tu legat iar eu gata de distractie...
- Tu, tarfa....

Aici incepe distractia mea... Fraierul asta o sa regrete acel filmulet.

Heii guys. Doamne. Am revenit dupa atatea luni de pauza. Un nou capitol. Nu stiu cat de buna mai sunt dar am facut tot ce am putut eu. Am avut un blocaj. Nu bag scuze ca stiu ca nu le mai inghititi :))
Sper ca va place capitolul. Mai sunt demoni vechi pe aici? Daca da vreau sa vad asta in comentarii. Va iubesc si sper ca ma intelegeti.
Cu drag, dupa atata timp, diavolita sef...

O Noua RazbunareDonde viven las historias. Descúbrelo ahora