Bana Aşk'ı Anlatsana

188 180 20
                                    

  Yıllar sonra  sabah kalktığımda içim anlamadığım bir şekilde mutlu ve huzurluydu.ilk defa kendimi bu kadar güçlü hissediyordum.Hayatıma renk gelmişti, yaşamak için bir umudum olmuştu.Peki bu mutluluk ve huzur  nedendi ? Başımı çevirdiğimde, kollarımın altında,başını göğüs kafesimin üstüne koyarak uyuyan güzel meleğe borçluydum.Elimi saçlarına götürerek bir süre okşadım. O kadar yumuşak ve narindi ki hiç bırakasım gelmiyordu.Birkaç dakika sonra Sıla uyandı.

-Sedat bakıyorum kalkar kalkmaz saçlarımla oynuyorsun.

-Eee tabiki de ne sandın bu kadar güzel bir sevgilim var onun güzel uzun saçlarını oksayıp koklamazsam olmaz..

-Hım,ama ben güzel değilim ki...

-Doğru güzel değilsin, ama seviyorum seni..

-Offf pislik ya!!

 -Sen dünyanın en çirkin kızı olsan da ben yine seni severim.Sendeki kalp, bu hayatta kimsede yok.O kadar temiz ve saf ki insan seni tanıdıkça daha çok seviyor, bağlanıyor..

-Seni çook seviyorum Sedat..

-Tamam Sıla bu kadar yeter kalkalım artık.

-Offf tam bir odunsun!##

-Öyleyimdir.Sonuçta ben bir mafya babasıyım..

-Sen anca mafya babası olursun zaten..

-Sıla bu kadar sohbet yeter harbi kalkalım, biran önce işimiz var.

-Ben senin bu huzurlu kollarından nasıl kalkarım ya.Kendimi güvende hissettiğim tek yer burası...

   Sıla'yı ellerimle yanıma hafifçe çekerek.Ona baktım.Ela gözlerinin içine uzunca baktım.Gözleri o kadar güzeldi ki insan baktığı an kaybolmaması imkansızdı.Beyaz yüzünde,hafifce  çıkmış elmaçık kemiklerini farketmemek mümkün değildi.Onun güzel yüzüne bakarken aklıma "ya onuda ölüm benden alırsa"korkusu geldi.Gözlerimden yaş damlacıkları süzülmeye başladı.Sanki o an dünyayla bağım kopmuştu.Onu kaybederim korkusu tüm bedenimi sarmıştı, hareket edemiyordum.Artık gözümden akan yaşları bile hissetmiyordum.Birkaç saniye sonra yumuşak bir elin yanağima dokunduğunu hissettim.Önce gözlerimden akan yaşları sildi.Sonra bana "Sedat ne oldu?" dedi, cevap vermedim.Sonra tekrar" Sedat korkutuyorsun beni ne oldu ?" Bir süre daha cevap vermedim.Sadece, Sıla'ya uzun uzun bakıyordum.Sıla yavaşca yanıma yaklaşarak elleriyle yüzümü okşamaya başladı.Sonra bana bakarak yavaşca dudaklarımdan öptü.

-Sedat gözlerinden akan yaşların beni kaybedecem korkusuyla akıyor biliyorum.Sakın korkma!! Eğer ölüm geldiyse  senle olsamda olmasamda hiçbir şey farketmez.Ben öleceksem senle ölmek istiyorum.Yaşayacaksam da senle yaşamak istiyorum.Bunu bize yapma, böyle düşünmak sana hiçbir şey kazandırmayacak.Hatta seni daha çok üzecek benim sevgimin seni üzmesini değil mutlu etmesini istiyorum.Hani demiştin ya bana,"hayatta güçlü ol, hayatın sana çıkaracak engelleri aş" diye ben o engelleri seninle aşmak istiyorum.Beni bu yolda yalnız bırakma ben sensiz bu hayatta yaşayamam...

-Sıla peki benim yüzümden senin ölmene nasıl dayanacağım??

-Ben senin bana karşı olan sevginin bittiğinde ölürüm..

-Her lafada bir cevabın var zaten..

-Evet var,seni seviyorum sende beni seviyorsun.

-Peki şuan sevdiğimi nerden biliyosun?

"İşte burdan"deyip Sıla ellerini kalbimin üstüne koydu.Sonra dudaklarımdan tekrar öptü.

-Seni her öptüğümde,her dokunuşumda hatta her bakışımda engel olamadığın kalbinin hızlı atışları.Beni gördüğünde kalbin hızlanıyor,nefesini bile kontrol edemiyorsun, daha hızlı nefes alıp vermeye başlıyorsun.Sen beni seviyorsun Sedat işte burdan anlıyorum.

-Sen ne kadar tatlısın ya sana laf yetiştirmek mümkün mü? Sen benim tatlı şeytanımsın..

-Hadi tatlıyımda,Şeytan ne be..

-Evet tatlı şeytansın

-Of pislik ya!!

-Ben kalkıyorum Sedat 

-Aynen bende kalkıyorum.

  Sıla lavobaya gidip,çıktıktan sonra bende lavobaya gidip elimi yüzümü yıkadım.Kıyafetlerimi giydim.30-35 dk. kadar sonra Sıla sofrayı hazırlamıştı.Sofraya oturup bir şeyler atıştırdıktan sonra Sıla'ya giyinmesini söyledim.

-Nereye gideceğiz Sedat?

-Gidince görürsün..

-Sedat söyler misin?Ona göre giyinecem.

-Sürpriz, sen böylede güzelsin,hatta böylede gidebilirsin.

-Of çok gıcıksın ya,  peki giyinip geliyorum.

  Evden cıkıp garajın kapılarını açtım.Garaj da bulunan motorsikleti çıkardım.Kaskı kafama taktım.Diğer kaskı Sıla'ya vermek için elime aldım.Birkaç dakika sonra Sıla gelmişti.Üzerinde deri mont,altında siyah love yazan tişört, boynunda siyah ipten olan kolye ile cok güzel olmuştu.Zaten ne giyse yakışıyordu.Sanki motosikletle gezeceğimizi hissetmişti.Ben onu hayranlıkla izliyordum.

-Sedat! Sedat!!
-Sedat kaskı verecen mi ?

-Heeee ne dedin anlamadım?
Dalmışım yine güzelliğine

Kaskı verecen mi ?

"He tamam" deyip Sıla'ya kaskı uzattım.Kaskı taktıkdan sonra motorsiklete bindim.Sıla'nın elinden tutarak motorsiklete binmesine yardım ettim.Sıla'ya tutunmasını söyledim.Bana sarılmıştı.

-Hadi gitmiyor muyuz?

-Peki gidelim.

  Motorsikleti çalıştırıp.Gideceğimiz yere doğru hareket etmeye başladık.Ormanın içinden geçtik.Ağaçlardan Yere dökülmüş, sararmış yapraklar çok güzeldi.

Aşk Ve Sadist #Wattays 2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin