17.

13.5K 529 8
                                    

~1 hónap múlva ~

Ez a  hónap is hamar eltelt,  ma péntek van és Adam a haverjaival mindjárt indul pasis hétvégére. Ami azt illeti aggódok,  hogy nem fog valamit csinálni, mert hát elég elé van a társaság akikkel megy. Gondolom még amilyen hülyék sztriptíztáncosokat is hívnak.  Egy kis hétvégi házba mennek, New York mellett van valahol, ami Ethan apjáé. Szigorúan csaj mentes hétvégét tartanak, hát ezt nekem ne meséljék be mert azért nem vagyok hülye, Ethan szerint még csak telefonálni sem fogja őket hagyni.  De Adam megigérte,  hogy azért küld nekem SMS-t vagy felhív amikor senki sem látja. Ezzel aztán igazán megnyugtatott. Most épp a diákházban vagyok és azt nézem, ahogy Adam pakol.
-Szerinted ezt vigyem?-Mutatott felém egy melegitőt.
-Ha nem akarsz megfagyni, nem lehet tudni hogy egész hétvégén sütni foge a nap vagy esni. Az időjárás előrejelzésekben egy cseppet sem lehet megbizni.-Válaszoltam és közben mosolyra húztam a szám.
-Nagy segitség vagy, ugye tudsz róla.-Olyan sértődött pofát vágott, mint egy kisgyerek amikor nem azt kapja karácsonyra amit szeretne.
-Eddig nem tudtam róla, kösz hogy a tudtomra adod.-Még mindig mosolyogtam.
Matt lépett be a szobába Katyvel az olalán.
-Na Adam kész vagy? Ethan most telefonált hogy 5 perc és itt van.-Nézett az órájára .
-Aha. Kész vagyok.-Azzal bezibzárolta a táskáját és felém indult.
Katy és Matt kimentek a folyósóra, magunkra hagyva minket. Én az ágyon feküdtem. Odalépett hozzám, megfogta a kezem és magához húzott. Feláltam az ágyról és olyan közel léptem hozzá hogy csak pár centi választott el minket. Kezeit a derekamra rakta és szorosan magához ölelt.
-Észre sem veszed és hamar eltelik ez a pár nap. Észbe sem kapsz és én már itthon is leszek.-Súgta a fülembe.
-Remélem. Ne csinálj semmi hülyeséget. Oké?- Néztem bele azokba a csodás kék szemekbe..
-Cica, nem fogok ne aggódj. Csak egy rakás fiú lesz ott. Mit csinálhatnánk?
-Kezdjem sorolni?-Felvontam a szemöldököm és kérdőn néztem rá.
-Inkább ne!-Mosolyodott el.
-Szeretlek!-Mondtam neki, miközben még mindig a szemét néztem.
-Én is Szeretlek Cica.-Ahogy ezt kimondta lecsapott a sámra.
Nyelve lassan bebocsájtást nyert az enyémbe, a szám szétnyilt ésszenvedélyes csókba kezdtünk. Már alig kaptunk levegőt amikor valaki félbeszakitott minket.
-Ne már Adam, gyerünk, a csaj itt lesz amikor visszajövünk, akkor majd kufircoltok eleget, most irány a kocsi és indulunk!-Mondta Ethan. Ez meg mikor jött meg? Katy és Matt csak kacagtak a folyósón.
-Ethan kuss. Majd ha lesz csajod én is mindig félbeszakitalak vagy rátoknyitok az akció közepén.-Vágott vissza Adam.
-Nekem lesz annyi eszem, hogy bezárjam az ajtót, most meg gyere hosszú az út és mindjárt sötétedik.
-Intett eggyet, jelezve hogy menjen már.
-Rendben. Gyere Cica!-Megfogta a kezem, összekulcsolta az ujjainkat és úgy mentünk le az autóig.
Lent már a kocsiban ült Harry és Nate. Matt elbúcsúzott Katytől és beült a kocsiba Nate mellé a hátsó ülésre, ahol Harry is ült. Ethan megkerülte a kocsit  és beült a sofőr ülésre. Atya ég mi lesz itt??? Még a végé karambóloznak, ha ő vezet. Adam elém lépett,  derekamon pihentette a kezét és a szemembe nézett.  Egy apró puszit nyomott a számra.
-vigyázz magadra,  jó?-Mondta,  nagyon aranyos volt hogy félt.
-Rendben.  De te is és nehogy hogy Ethan út közben akármit is igyon, még a végén egy árokban köttök ki.-fejeztem ki neki hogy én is mennyire aggódok miatta
Erre csak elmosolyodott és a jobb kezével az állam alá nyúlt és egy kicsit megemelte a fejem. 
-Miattam nem kell aggódnod Hercegnő. Hamar eltelik ez a hétvége és itthon is vagyok.
-Remélem is.
-Majd hívlak ha tudlak. -Hajolt oda a fülemhez és suttogta hogy csak ketten halljuk.
-Ne már gerlepár,  indulni kéne!  Megkapjátok egymást hétfőn vagy vasárnap este.  Most Adam pattanj be a kocsiba és induljunk!- Szakított meg minket Ethan a búcsúzkodásba.
Adam megcsókolt engem, mit sem törődve Ethan beszólásával. Csókja mindentmondó volt.  Tele volt érzelemmel.  Levegő hiánya miatt szétváltunk és lihegve egymás szemébe néztünk. 
-Akkor vasárnap. -Mondta.
-Vasárnap.
-Szeretlek. -Adott egy utolsó puszit és elindult a kocsi felé.  A csomagtartóba berakta a táskáját,  majd beült Ethan mellé.  Pár másodperc múlva a fiúk kihajtottam a parkolóból és otthagytak minket. 
-Akkor ketten maradtunk. -Fordult felém Katy.
-Igen, szóval mit szólnál ha elmennénk valahová? -Érdeklődtem.
-Az szuper lenne. Elmehetnénk az Elan Goldba. Most nyílt nem rég biztos jó hely,  sok jót hallottam róla.  -Ugrott eggyet és elkezdett tapsolni.
-Okè. Mennyünk.
--------------------------------------------------------
A hétvége eltelt hála Katynek.  Pénteken az Elan Goldba mentünk,  szombaton a tengerparton lazítottunk, bár már nem tudtunk bemenni a vízbe,  mert túl hideg volt. Vasárnap délelőtt Wellnessezni voltunk.  Remek volt, hogy így Katyvel együtt tudtam lenni, mert amióta megkezdődőtt az egyetem nem nagyon töltöttünk együtt sok időt, mivel ő Mattel volt elfoglalva. Rengeteget beszélgettünk és behoztuk a lemaradásunk az elmúlt pár héttel kapcsolatban. Adam felhívott péntek este és szombat este is. Szombaton nagyon el volt ázva,  alig tudott beszélgetni.  A háttérbe üvöltött a zene és még rendesen nem is tudtam beszélni vele mert megszakadt a vonal és ha visszahívtam nem csengett ki, ki volt kapcsolva.  Azóta sem hívott. Majd ha hazaér akkor majd felhív remélem.
Vasárnap este Katyvel épp filmet néztünk amikor megcsörrent a telefonja,  Matt volt az.
-Szia. Igen...Aha...Már itthon vagytok?... Nem... Rendben.... Megyek... Szia... Szeretlek.-Hallottam a mondattöredékeket ahogy Katy beszélt Mattel. Lerakta a telefont és felált.
-Matt volt az? Hazajöttek? -Kérdeztem.
-Igen, most átmegyek hozzá,  nem hiszem hogy hazajövök,  szóval reggel beugrom a könyveimért és úgy megyek az egyetemre. -Mondta.
-Aha. Vajon Adam miért nem hívott eddig? -Mondtam ki hangosan amit gondoltam.
-Ne aggódj annyit.  Felhív mindjárt,  vagy átjön az is lehet. Na de én megyek szia.-Azzal megfordultam és el is ment Matthez.
Este nem hívott Adam és át sem jött.  Vajon miért nem hívott??  Remélem nincs semmi baja. Az este folyamán még megpróbáltam felhivni,  de semmi, ki volt kapcsolva.  Éjszaka nem tudtam jól aludni és elég nehezen is aludtam el. Úgy éjfél után nagy nehezen sikerült is.
Reggel a szokásos időben keltem és azzal a reménnyel mentem az egyetemre hogy ott majd láthatom Adamet de egész nap nem láttam,  még ebédelni sem jött és Matt sem tudta hogy hol van. Kezdtem már nagyon aggódni érte.  Úgy döntöttem hogy délután elmegyek hozzá és megkeresem.  Senki nem tudta hogy hol van és a telefont sem veszi fel. Na mindegy majd délután kiderítem.
Az órák után el is indultam a diákszövetségi házhoz.  Kb. 15 percnyi gyaloglás után oda is értem. Elég lassan jöttem, ezért tartott ennyi ideig. Adam kocsija a ház előtt volt,  ezért biztos hogy itt van.  Bementem a házba egyenesen Adam szobájához.  Nagyon rossz érzésem lett hírtelen,  de nem tudtam, hogy miért. Erőt vettem magamon és benyitottam Adam szobájába. Adam ott volt az ágyon ült és a falat bámulta.

Remélem tetszik ez a rész   Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.  Hamarosan jön a következő rész.  Ha tetszett ne felejtsd el votolni.  Sziasztok 😘

Küzdj értem!Where stories live. Discover now