Sapık Deniz

11 0 0
                                    

Otele girdik.Sonra numara alıp odalarımıza gittik.Üstümü çıkarmıştım.Telefonumu alıp yatağıma girecektim ki taki kapı çalışma kadar üstüme aceleyle bir şey almayı unutup kapıyı açmıştım.Deniz karşımda duruyordu.Hemen yatağa doğru koştum.Deniz'e"Gözlerini kapat Deniz"dedim.Parmaklarının arasından bana bakıyordu.Ona"Deniz sen çok sapıksın bakma.Heyyy."dedim.üstümü hemen giydim.Deniz 'le aşağıya indik.Ben Denize dönerek"Deniz yarın havuza gidelim olur mu?"dedim.O da onayladı ve"Ne yiyelim? "diye sordu.Ben"Karides salatası alacağım.Sen ne alacaksın?dedim.O"Ben spagetti ve karides salatası alacağım.Yanında da şampanya içeriz"dedi.Ben"olur ama ben şarap istiyorum."dedim.O gözlerini tavana dikti ve"Sen ne istersen."dedi.Yemeğimizi yedik ve odalarımızda gittik.Benim aldığım;gazozlar,cipsler ve çikolataları Deniz 'le  birlikte yemek için odasının kapısını çaldım. Açtığında üstü çıplaktır.

Poşetleri yerel bıraktım ve gözlerimi kapatıp kaçmaya başlayacaktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poşetleri yerel bıraktım ve gözlerimi kapatıp kaçmaya başlayacaktım.Tam kaçacakken Deniz  kolumdan tutup beni kendine doğru çekti.Ellerimi gözlerimden çekti. Ben onu yatağa doğru ittim ama o beni bırakmamıştı.İkimiz aynı anda yatağa düştük ve burun buruna geldik.Hemen yataktan kalkıp"Deniz üstüne bir şey giy."dedim.Arkamı döndüm ve onun giyinmesini bekledim.Önüme dönüp"Deniz abur cubur almıştım.Birlikte bir şeyler izleyip yeriz diye düşünmüştüm.Tabii senin için uygun olursa."dedim.O da "Tabii ben boşum.Benim için uygun."dedi.Deniz'in yanından ayrılıp odama gittim.

Aklımdaki AşkWhere stories live. Discover now