Su Savaşı

9 0 0
                                    

"Ahhh"diyerek uyandım.Kapı çaldı.Gidip açtım.Deni"Günaydın Esin"dedi.bende"sana da günaydın."dedim.Deniz koltuğa geçip oturdu ve"Esin hazırlan kahvaltı yapacağız ve "dedi. Bende"Havuza gideceğiz"dedim.Başını salladı ve gülümsedi.Hazırlandım ve aşağıya indik.Deniz bana" Ne yersin?"dedi. Bende tarzına dönerek"bir trüflü risotto ,lux Gold cupcake ve kopi luwak ala bilir miyim?"dedim.Garson Deniz'e dönerek"Bey efendi siz ne almıştınız ?"dedi.Deniz"Bir philly cheesesteak , chocopolige ve kopi luwak istiyorum dedi.Yeneyimizi yedik ve odalarımıza çıkıp mayolarımızı aldık.ikimizin üstünde de kıyafet vardı.Havuz başına geldiğimizde Deniz hemen tişörtünü çıkardı.Orada ki kızlar ona bakmaya başladılar.Bir yandan da gülüşüyorlardı.

Bir yandan da gülüşüyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bende üstümü çıkardım.Tam havuza girecekken iki kişi kolumdan tutup kulaklarıma bir şeyler fısıldıyorlardı.Deniz havuzun dibinde yüzüyordu. Beni görmüyordu.Bende"Deniz yardım et yardım et.Deniz  lütfen yardım et."diye bağırdım.Deniz hemen havuzun içinden çıktı ve adamları dövdü.Çok ağlamıştım .Ağlamam bittikten sonra bana"Esin hadi havuzun içine birlikte atlayalım."dedi.Bende gülümseyerek"Tamam"dedim.Havuza beraber ağladım.Akşam olduğunda yukarıya çıkıp üstlerimizi değiştirik ve yemek yemek için aşağıya indik yemeğimizi yedikten sonra odalarımızda çekilip uyuduk.

Aklımdaki AşkWhere stories live. Discover now