Sanırım Aşıksın!!!

7 0 0
                                    

Yine uyandığımda kapı çaldı.Ben Deniz kapıyı çaldı diye sevinerek ve gülümseyerek açtım.Sabah kahvaltısı için odama garson girdi.Tam kapıyı örtecekken kapıyı Deniz tuttu ve"Nereye böyle güzellik!!!"dedi.Deniz diyerek.Boynuna atladım.O ise ellerini çekip konuşmaya başladı"Esin hadi beraber kahvaltımızı  yapalım."dedi.Berabrer kahvaltımızı yaptık.Kız kardeşim aradı ve konuşmaya başladı"Alo Esin bugün fotoğraf çekimi var. Bende geldim otele haberin olsun."dedi.

Bende"Aynı tamam kaçta başlıyor?"dedim.Ekin (evvela kardeşim)"03:50'de başlıyor"dedi. Hemen hazırlandım.

Makyaj yaptım ve kırmızı dekolteli bir elbise(Babamın gönderdiği)giydim ve çekime gittim.Bittikten sonra otele geri geldik.Ben telefonda yeni tanıştığım Erkin'le konuşurken gülüyordum.Deniz yanıma gelerek"O kim Esin?"dedi.Bende"sanane "dedim

Deniz telefonu elimden alıp Erkin'i aradı."Sen kimsin lan****** çocuğu?"dedi. Bende onu rahatlatmak için "Sanırım aşıksın.Deniz aşık aşık.Aşık Deniz aşık."dedim.Deniz utanarak"N...Ne aşığı Esin saçmalama!!!"dedi. Karışarak"Tamam o zaman yarın sen ve ben şişe çevirmece oynayacağız dostum!!!dedim .Deniz kabul etti ve odalarımızda giderek yattık.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aklımdaki AşkWhere stories live. Discover now