Cateva motive pentru care nu putem decat sa "iubim" femeile

2.2K 122 65
                                    

Un mic speech despre ceea ce ne enerveaza pe noi la voi.

1. Punctualitatea.

Cand o fata iese in oras, incepe pregaririle cu 3 ore inainte. Cu ce ma imbrac? De ce ma dezbrac? Oare asta vine bine? Ma face sa arat grasa? Asta ma face sa arat ca una de pe centura?

Astea sunt doar cateva dintre miile de intrebari care apar in cortexul vostru cerebral.

In timp ce noi ne-am pregatit rapid, am urcat in masina(daca avem) si ne-am prezentat la voi la ora stabilita, voi inca nu sunteti gata! Cerem un timp estimativ in care terminati. "Doua minute." Ne luam ceva de mancare, bem o cafea, fumam juma' de pachet de tigari(care fumeaza), in cazul meu Kent lung, si voi tot nu sunteti gata.

2. Pregatirile

Vocalizele: "Mama! Unde mi-e...?" sau "La naiba cu X-uleasca, ca nu mi-a adus inapoi..." sunt doar doua dintre cele mai frecvente urlete care se aud din camera unei fete care se pregateste cu orele de iesit in oras.

3. Intrebarile tampite

Cel putin o data in viata voastra ati pus o intrebare tampita. Ne uitam la meci, si vine intrebarea ta: "Astia cu cine joaca?" sau "Messi are prietena?" sau "Te duci pana la magazin sa-mi iei ceva bun?" sau cea mai mortala, cand relatia este avansata si locuiesti cu ea: "Vrei sa vorbesti cu mama?". Astea au fost doar cateva intrebari pe care voi le puteti pune in timpul unui meci(l-am luat pe Messi pentru ca mai toate fetele ar trebui sa stie cine e. Meciul putea fi handbal, baschet sau hochei).

Te uiti la un film. Horror. Actiunea in toi, cu ucigasul pe cale sa faca urmatoarea victima. Intra ea: "Ce dragut e personajul X." (mda, deci acum ai doua bucati din el. Jason tocmai a terminat cu el).

Sau, pur si simplu te joci pe calculator. Ceva, nu conteaza ce. Intrebarea ei: "Ce faci acolo?"(Ma dau cu sania, nu vezi?)

4. Posesivitatea

Aveti impresia ca din momentul in care ne-am cuplat cu voi, nu mai vedem, auzim sau vorbim. Nu suntem pinguini, ci barbati. Ne uitam pe strada dupa altele, avem cunostinte feminine pe care nu le cunoateti si vorbim pe mess cu altele. Am avut o viata inainte de a fi cu voi, si nu vom renunta la ea pentru a ramane cu voi.

5. Ne credeti vrajitori

Cateodata stati bosumflate de parca s-a prabusit cerul. Vedem asta si va intrebam: "Ce-ai patit?". Raspunsul vostru genial: "Nimic!". Ce facem noi? Ne enervam degeaba, trantim usa cand iesim in oras ca sa ne calmam, iar cand ne intoarcem ne sariti in cap ca suntem insensibili, nesimtiti, magari, sau alte asemenea.

6. Sunteti imposibile!!!

Daca va aducem flori, urmarim ceva. Daca nu, suntem nesimtiti.

Daca vrem sa facem sex, suntem obsedati. Daca nu, avem pe alta.

Daca luam o decizie de capul nostru, desi va priveste si pe voi, suntem misogini. Daca nu, suntem fraieri.

Lista continua! MULT!!!

7. "Plec la mama"

Aici relatia e avansata. Ne certam, va faceti bagajele si ne bagati replica asta. Replica noastra: "Bine." Lasa-ma sa ma calmez. Nu am de gand sa te opresc acum. Dupa ce ma linistesc, vin eu dupa tine, pentru ca stiu unde te gasesc.

8. Telefonul

Un subiect delicat, de altfel. Daca nu raspundem, suntem cu altele(nu alta). Daca o facem, nu avem voie sa fim ocupati cu sarcina primita de la stiu eu cine, sau stresati pentru diverse motive.

De asemenea, suntem obligati sa stam la telefon cat vreti voi. Daca nu, am dat de naiba.

Asta e tot ce a putut produce creierasul meu in juma de ora(aici am bagat si timpul de corectare:D)

Diverse liste despre...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum