De ce am fi in stare sa venim dupa voi pana la capatul Pamantului

927 102 30
                                    

Daca mai acum cateva zile am enumerat cateva motive pentru care ne vine sa va omoram, acum voi enumera cateva motive pentru care va iubim.

1. Sunteti fragile si lipsite de aparare

Serios acum, ati observat ca tipele care afiseaza un aer de slabiciune fizica gasesc relativ repede pe cineva care sa le apere? Aici intervine instinctul nostru de masculi, de a proteja, asa ca... nu mai spun nimic.

2. Ca faceti orice pentru a arata bine

Serios vorbind, voi chiar faceti orice. Sa nu-mi spuneti ca nu ati sarit vreodata peste o masa pentru ca rochita sau pantalonii preferati nu veneau bine, ca nu va cred. Chiar si atunci cand stati cu orele in fata oglinzii, noi stim ca o faceti cu scopul de a arata bine pentru noi. Ne plangem de asta, insa ne place la nebunie cand altii intorc capul dupa voi, iar noi va strangem in brate ca sa aratam ca nu au voie sa va atinga(avem si noi momente de posesivitate).

3. Va place sa ne certam

Pe bune, chiar va place! Insa ce va place cel mai mult este impacarea. Pe langa faptul ca va descarcati de nervi pe noi(si meritam mai mereu), obtineti satisfactia ca ati realizat ceva. "Mhm, am terminat de lucrat la sinapsa asta."

4. Cand va alintati

Daca nu v-ati comportat niciodata ca o pisicuta, atunci nu stiti ce e feminitatea. Unele o sa spuneti ca nu e asa. Ipocritelor! Toate v-ati pisicit pe langa mami sau tati ca sa va lase in oras mai mult decat ora stabilita sau pentru un alt motiv.

5. Feminitatea

Adineauri am vorbit de ea. Urasc sa vad un barbat care debordeaza de feminitate. De gay vorbesc. Ciudatenii ale naturii, din punctul meu de vedere. Insa, la voi, e ceva natural, un "must have" pentru ca fara ea, nu v-am iubi.

6. Cand ne cereti sprijinul

Nu stiu cum fac altii, desi cred ca vorbesc la general aici, insa imi place la nebunie cand ea ma suna si se simte in vocea ei ca are nevoie sa fie calmata. Ca e un pachet de nervi pentru stiu eu ce motiv. Asta cred ca se traduce prin dorinta noastra de a va proteja, deci revenim la punctul 1.

7. Modul incredibil in care ne puteti pune la punct din doua vorbe

Acum noi suntem pachetul de nervi. Si tot ce vrem e sa rupem totul in calea noastra ca sa ne calmam. Evident, nu voi sunteti motivul furiei noastre, pentru ca daca erati, noi nu am fi stat langa voi, stiind ca am face exact ceea ce nu am vrea, anume sa va ranim. Ce faceti voi? Nu ma intrebati ca nu stiu. Doar reusiti sa ne calmati furia. Cum? Iar nu stiu.

8. Schimbarile voastre

Evident, ne displace total cand aveti dispozitia aceea urata. Parca ati fi posedate. Atunci trebuie sa dam dovada de calitati pe care nu stiam ca le avem, atunci trebuie sa va suportam toate toanele si capriciile, dar si urmarea este pe masura. Exact! Despre sezonul cumparaturilor vorbesc. Ne trageti dupa voi prin toate magazinele posibile si imposibile si ne incarcati la iesire cu zeci de pungi. Insa ne delectam in timpul probelor voastre. Si cel mai mult dupa;)

Stiu ca sunt strans de gat de unele fete pentru ceea ce am scris data trecuta, insa cateva dintre ele ma vor pupa pentru ce am scris aici.

Diverse liste despre...Where stories live. Discover now