Prolog

2.7K 329 12
                                    


Jak poznáte zraněného člověka?

1. Krvácí nebo je jeho poranění snadno viditelné

2. Křičí bolestí v hlasitosti a intenzitě sirény

3. Nebo se jednoduše jmenuje Ryan Hellert. Ale ne jen tak obyčejný Ryan Hellert, protože na světě se určitě najde minimálně dalších pět Ryanů Hellertů (pardon, určitě nejsou jen tak prachobyčejní, ba naopak v sobě mají něco výjimečného, ale o tom možná až v jiném příběhu).

Ryan byl zraněn. Nekrvácel, třebaže jeho srdce jistojistě ano, ani nekřičel bolestí, přestože by zcela určitě chtěl, ale i tak byl zraněný. Rozlámaný na milion malých kousků. Ztracen v sám sobě. Ano, to bylo to hlavní. Ztracen v sám sobě, bez jediné třebaže maličké nápovědy, která by mu poskytla odpověď na otázku, kdo vlastně je.

Jeho matka mu před očima mávala biblí a nutila jej ke křesťanské víře. Otec se chystal ke sňatku s o dvacet let mladší ženou (nutno podotknout, že zmiňovaná slečna byla jen o sedm let starší než Ryan, tudíž by klidně mohla být jeho sestrou, bylo jasné, že ji Ryan nikdy nebude nazývat svou nevlastní matkou). Jeho sestra se na oko snažila vyhovět přáním své matky, přestože se v noci tajně vytrácela na středoškolské večírky se svými přáteli. A Ryan... Ryan se snažil pomocí internetových stránek najít a pochopit, kdo krucinál je.

Zpátky do temnotyWhere stories live. Discover now