Kapitel 10

34 1 9
                                    

Leias POV
Jag var arg på Nova för att hon inte hade berättat om profetian, men jag förstod varför hon inte gjorde det. Hon ville väl beskydda mig, det är jag som ska beskydda henne. Jag är äldst och mognast(Nova, hoppar in och räcker ut tungan. Blä på dig! Jag är mycket mognare. Dröm på Nova.)
" Hallå, hon hinner ju smita!" skrek James och blängde på oss.
" Vi har ett moment here faktiskt." skrek jag och räckte ut tungan. James skakade på huvudet men sa inte emot mig. Han hade lärt sig att det var bästa så, han känner mig så väl nu.
" Vi borde nig ändå skynda oss för enligt Marodörkartan, går hon till ett ställe som inte ens existerar på kartan," sa Roxanne som greppade hårt om marodörkartan som om den vore ett kärt gosedjur. Jag blev mer irriterad men jag reste mig upp och sträckte ut en hand på Nova som tacksamt tog den. Vi gick snabbt bort till James, Roxanne, Louis och Alyssa, de såg lite roade ut på samma gången men Alyssa såg lite orolig ut.

Alyssas POV
Jag måste klara att möta Aurora, jag vet att jag kan. Men vill jag? Hon förstörde min bror, men hon lärde mig ändå mer om magi än mamma och pappa någonsin gjort. Jag vet djupt inombords att jag inte kommer klara det. Kanske borde jag gå med henne istället? Då skulle jag slippa dö, för det är väl det hon planerar. Att döda alla på Hogwarts, även de som inte har gjort något. Ja, jag måste det. Jag måste gå med henne, Nova kommer hata mig. Det får hon men det är faktiskt mitt val, mitt val! Inte hennes. Hon bestämmer inte vilken sida jag står på. Vill jag gå med Aurora så får jag det. Jag är bara orolig för hur de kommer att reagera. Jag ser hur Leia sneglar konstigt på mig, nästan som hon läser vad jag tänker men det kan ju inte göra eller?

Aurora Grindelwalds( haha! ) POV
Jag stod framför en stor marmorbryst, den var inte vacker men den behövdes för att jag skulle kunna avsluta min fars jobb. Jag hade medvetet suttit vid trädet och väntat på dem, jag ville att de skulle följa efter mig. Jag hade medvetet låtsas vara Lilja Carroll. Den perfekta ravenclawstudenten som ingen skulle misstänka. Det hade funkat om inte Potter hade haft den fördömda kartan. Jaja, nu får jag bara fortare döda tvillingar och ge dem till älvorna(det är Grindelwalds anhängare xD). Fråga mig inte hur pappa tänkte när han döpte de, jag menar Voldemort döpte sina anhängare till dödsätare och det låter ju mycket coolare. Älvor? Vad som helst är bättre än älvorna, okej kanske inte Twilight men allt annat säger vi då.
Profetian är inte ens svår tydlig. En kommer dö, fast jag kör båda istället sen dödar jag alla och ger Alyssa ett val. För jag vet, jag vet att även om jag sviket hennes förtroende så vet jag ändå hennes svagheter. Hennes lojalitet. Om jag ger henne valet
" Går du med mig så överlever dina vänner om inte. Ja du fattar poängen," sa jag högt för mig själv.
" Finns det inget tredje val?" sa en röst bakom mig och jag ville hånle. Det var som jag misstänkte. Jag vände mig om och log läskigt mot henne. Hennes namn rullade på min tunga.
" Alyssa," sa jag och drog medvetet ut på S:en.
" Aurora," sa hon kort. Hon verkade förvånad över att jag var här men ändå inte.

Alyssas POV
Jag hade smitit bort från de andra och bort mot rummet där jag visste att hon var. Rummet hon alltid pratade om. Det som kunde ge dig allt utom mat, något om någon Grumpy femte lag something like that.

~Tidshopp~
Jag stod framför dörren och jag fram och tillbaka framför den.
Jag måste få se platsen där Aurora gömmer sig och förresten när du håller på kan du göra så dörren glider upp ljudlöst, sa jag för mig själv i huvudet. Efter tredje så uppenbarar sig en stor mässing dörr och jag trycker långsamt ner handtaget. Den låter ingenting, wow. Rummet lyssnar verkligen på allt. Jag gick in i ett rum, det såg ut som ett bibliotek. Jag såg hur Aurora stod framför en ful staty av ett lejon. Jag hörde hon hon pratade för sig själv.
" Finns det inget tredje val?" frågade jag. Hon vände sig om och log elakt mot mig.
" Alyssa," sa hon och drog ut på S:en.
" Aurora," sa jag och klev fram mot henne. " Vad gör du här?"
" Jag skulle kunna fråga dig det samma," sa hon
" Det behöver du inte," sa jag enkelt
" jag är här av samma anledning som dig. Profetian," sa jag och hon skakade bara på huvudet.
" Jag är inte här bara pågrund av profetian, jag är här pågrund av dig också," min hållning blev genast vaksam och jag undrade hur hon kunde veta att jag skulle komma hit.
" Hur visste du att jag skulle komma hit?" frågade jag gällt. Hon fortsatte bara att le.
" För jag känner dig Alyssa. Precis som jag vet att du kommer gå med mig. Jag antar att du hörde vad jag sa förut," hon sa det som ett konstaterande och inte som en fråga. Jag nickade bara
" vad är ditt svar då?" frågade hon.
" Alyssa nej!" skrek plötsligt någon och både Aurora och jag hoppade till av chock. Jag vände mig hastigt om, där stod Leia, James, Roxanne, Louis och med Nova i fronten. Det var hon som hade ropat.

" Aly, gör det inte!" hennes röst var bönfallande och jag kände ett stygn av samvete inombords. Jag såg mellan hennes utsträckta hand och sedan på Aurora som stod och log som om hon väntade på mitt val.
" Nova, jag är ledsen, men jag måste," sa jag och gick bort till Aurora som log av skadeglädje. Jag hörde hur de andra morrade mot mig. Jag brydde mig även om jag inte visade det. Nova såg chockat på mig.
" Jag trodde du var min vän," sa hon och grät.
" Jag är din vän," sa jag och ryggade tillbaka och såg mot mig med ett ansikte som var täckt av sorg, hat, ilska, chock.
" Nej, du var min vän," sa hon " jag är inte vänner med förrädare." Det sårade mig mer än jag visade. De andra stod tysta och såg på vår samtalsstrid.
Aurora sträckte ut en lång pinne till mig, hennes stav.
" Gör det, bevisa din lojalitet," viskade hon, jag visste vad jag var tvungen att göra. Men skulle jag klara det? Jag såg mot Nova vars ögon fortfarande var rödsprängda. De andra såg med mig med hat i deras blickar. Även om jag inte gör som Aurora säger, så kommer de aldrig lita på mig igen. Jag tar emot staven, riktar den mot Nova som stirrar på den men hon backar inte. Hon står framför mig utan att rygga tillbaka.
" Gör det, bevisa vilket monster du verkligen är," sa hon. Jag visste inte vilken formel det var som dök upp i mitt huvud men jag sa den och Novas ansikte som precis varit fullt av liv såg dött och livlöst ut. Vad har jag gjort? Leia satte hennes hand framför sin mun. Hon chockad ut. Hon rusade fram och skakade på Novas livlösa kropp. James, Roxanne och Louis satte sig också bredvid henne och jag visste att de skulle hata mig för alltid.
" Jag trodde inte du skulle klara det," sa Aurora som tagit tillbaka sin stav " men bra jobbat." Bra jobbat?
" Bra jobbat? Jag dödade precis min vän, hur kan det vara bra?"
" Profetian har gått i uppfyllelse, en syster har dött." Hon gick bort mot en brasa som jag inte sett förut. Hon gav mig lite pulver och klev sedan in.
" Herrgården," sa hon och försvann. Jag klev efter.
" Herrgården."

Leias POV
Jag skakade på Novas livlösa kropp som om jag skulle kunna få liv i henne då. Men jag vet djupt inombords att det är lönlöst. Min syster och vän är död och det är Alyssa Carters fel. Jag ska döda henne. Jag ska döda henne med mina bara händer. Jag höll  upp hennes huvud så det lutade och jag lät en tår falla ner i hennes ansikte. James la sin hand på min axel och drog in mig i en kram.
" Det finns inget du kan göra nu," sa han stillsamt. Jo det finns det.
Jag kan hämnas.

Okej. Alla kommer hata mig nu men det var nödvändigt. Okej egentligen inte men ändå.
Hur många hatar Alyssa just nu?
🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻

Tänkte ha en liten Q:A( stavas det så?)
Ni kan ställa frågor till mig,
Nova( hon kan svara)
Leia
Alyssa
James
Louis
Roxanne
Aurora

Också så är jag ledsen för att jag inte har uppgraderat på evigheter men jag har verkligen försökt komma på en bra handling och jag lyckades rätt så väl va?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 18, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Always there for youWhere stories live. Discover now