Bölüm 43

29.3K 1.7K 136
                                    

Seçkin gelen annesini ve babasını sakinleştirmeye çalışıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seçkin gelen annesini ve babasını sakinleştirmeye çalışıyordu. Kendisi de oldukça kötü durumdaydı. Ancak birinin herkese moral vermeye ihtiyacı vardı. "Uygar" diyen Nalan Hanım'a "Haber vermeyin" dedi birden.

Seyfi Bey neden der gibi baktığında "Eğer bir şey olursa" diyen Seçkin durakladı. "-ki bir şey olmayacak. O zaman çağrırız"dedi. Genç adam deli gibi etrafta dolanıyordu.

Ulaş ve Onur arka arkaya gelmişti. Onur arkadaşının kötü olduğunu anlamıştı. Seçkin içi iyi görünmüyordu. "Ne oldu?" diyen Ulaş'a Seyfi Bey "Araba çarpmış" dedi titrek sesiyle. Nalan Hanım aynı anda ağlamaya başladı.

"Yavrum. Umay'ım" diyen Nalan Hanım'ı kocası teselli ediyordu. Ulaş, Seçkin'e döndü. "Sen iyi misin?" diye sordu.

Genç adam başını olumsuzca salladı. "Değilim. Hiç iyi değilim abi" dedi. Yavaşça yere çöken Seçkin başını duvara dayayıp kendine kızmaya başlamıştı. Onur arkadaşının yanına oturmuştu. Aynı zamanda Ulaş'ta oturmuştu. "Nida'yı getiremedim" diyen Onur ve "Çocuklar halalarını böyle görmesin."diyen Ulaş güç vermeye çalışıyordu.

Sanki o an hastaneye sessizlik çökmüştü. Seçkin konuşmaya başlamıştı. "Bana haber vermeye geldi." dedi Ulaş'a doğru bakıp.

"Hamileymiş" derken sesinin titremesi ne engel olamadı. Boğazı düğümleniyor, kalbi sıkışıyordu. Seçkin birçok kez suda yüzmüştü. Ancak ilk kez boğulacak gibi hissediyordu.

"Bana söylemeye geldi" dedi tekrardan. "Ona geleyim dedim ama..." diyerek sustu. Seçkin dolan gözlerini oynadığı yüzük parmağına çevirdi. "Ben onsuz yaşayamam." diyerek sustu.

Onur arkadaşını omzuna dokundu. "Ona bir şey olmayacak" dedi sakince. Ulaş'ta aynı anda "O benim kardeşim. Güçlüdür pes etmez." dedi. Seçkin parmağındaki yüzüğe bakmaya devam etti. "Bebeğimiz. Ona üzülecek" dedi sonrasında. Ulaş başını olumsuzca salladı.

"Bebekle ilgili bir şey demediler değil mi?" diye sordu. Seçkin sessiz bir şekilde "Demediler" dedi. "Bak bir şey olsaydı derlerdi. Sen baba olacaksın. Dik durman gerek Seçkin" dedi Ulaş.

Seçkin kendini engelleyemiyordu. Umaysız bir hayatı düşündükçe boğuluyordu. Aniden aklına gelen "Burada kalırsam seni görmeyeceğime söz verir misin?" diyen Umay geldi.

Elinde olmadan gülümsedi. "O...inatçıdır. Bırakmaz beni" dedi kendi kendine. Umay hep inatçıydı. Seçkin belki de onun en çok bu yönünü sevmişti. Cebinden kırışmış ultrason fotoğrafını çıkardı. Fotoğrafı düz hale getirip bakmaya başladı.

Bir süre önce dünyanın en mutlu insanıyken neden şimdi en mutsuzu olmuştu? Neden kalbine biri iğne batırıp çıkarıyor gibiydi? Umay kalbinde öyle bir yerdeydi ki Seçkin adeta yıkılmıştı.

Genç adam telaşla gelen anne ve babasına görünce tekrardan ayağa kalktı. "Oğlum ne oldu?" diyen Selda Hanım hızlı bir şekilde Nalan Hanım'ın yanına geldi. Yaşlı kadının yüzündeki endişe gözle görülüyordu.

Deniz AdamWhere stories live. Discover now