Kapitola 22: Trauma

153 16 0
                                    

******************************
Juliet:

Toto je zlé..! Ak to takto bude pokračovať ďalej, tak...!

„Strapatý pošuk!" Hodila som mu do hlavy blízko položenú vázu. Funel a chytal sa za trochu krvácajúce miesta spomedzi vlasov. Pičus.. Čo to do vás zrazu vošlo?!

Rýchlo som od neho posediačky odcúvala pri stenu. Moje obľúbené tričko je prerezané.. Ale čo je dôležitejšie: ako sa odtiaľto kurde dostanem?! I...Ide to na mňa znova.. Triaška, slzy...

„Spratek.. Malý..!"

„NECHYTAJTE MAAA!!!"

******************************
Kurenai:

Pripravený vždy a všade? Gai, len aby si to dodržal.

„Kurenai, skoč!"

„Č-!" Skoro som narazila do hrajúcich sa detí. Uf, ďakujem za upozornenie. Nesmiem poľaviť v strehu.

******************************
Juliet:

Chlad, stupňujúca hlasitosť krokov, pochmúrna atmosféra. Kde to znova som a prečo je pre mňa pohyb nemožný? Predsa ma Kakashi ohmatkával a teraz... Som sa objavila niekde inde. Sedím opretá o stenu, cítim slabotu.. Môžem sa iba rozhliadať očami, nič viac. Okrem krokov prebíja ticho zvuk vody kvapkajúcej zo stropu na zem. Temná miestnosť osvetlená vychádzajúcim svetlom z malého okna umiestneného dostatočne vysoko, aby bol únik nemožný. Toto miesto ohraničené mrežami... Je mi akosi povedomé. Nebola som tu už niekedy? Odkiaľ ho poznám?

Odrazu kroky ustali, čož napomohlo zväčšeniu mojej zvedavosti o tom, čo sa to tu sakra deje. Hlavné je zachovať kľud. Nemôžem ani rozprávať, je to ako... Spánková paralýza.

To stvorenie čo práve odomyká mreže.. Podľa zvuku krokov spoznávam, že to je chlap. J.. Ja sa... Ja sa bojím.. Čo so mnou chce spraviť? Pomôžte mi.. Niekto... Prosím...!

Čím bližšie sa ku mne tá osoba približovala, tým viac som sa triasla a modlila, aby mi nič nespravila.

Pomaly mi dával preč reťaz z krku a nazdvihoval bradu, tak som mala možnosť zahliadnuť jeho tvár. Veľké okrúhle okuliare..

„Pán ťa čaká, tak vstaň a poď."

Biele vlasy zopnuté do copu..

„Tsk. Nechápem, ako môže Orochimaru-sama uprednostňovať taký odpad ako si ty predo mnou."

Fialové oblečenie..

„Na čo čakáš? Hádam nechceš uposlúchnuť rozkazy od-" Ďalej som už nič nepočula. K-Kabu-Kabuto?! Vyzerá byť.. Pekne naštvaný.. A Oroksicht?!?! Boha...

Môj strach sa spoločne s triaškou stupňoval. Notaaak, vstaň a uteč! Prečo mi to nejde?! A som v riti! ... Pekne hlboko...

Keď Oroksichtova pravá ruka dopovedal vetu, nahodil psychopatický úsmev, zaťal päste a začal do mňa celou silou kopať a udierať. Strašne ma bolí celé telo... Prečo sa mi to musí diať..? Môj zrak.. Zahmlieva sa mi pred očami.. Kabuto, ty parchant. Kebyže môžem, tak ti rozjebem držku!

******************************
Gai:

Vytasila kunai. „Sme tu. Dvere sú otvorené, radšej sa postav za roh a opatrne-"

„Dainamikku Akushyoooooon!" (Dynamic Action) Vyletel som na nepriateľa a začal doňho zbesilo biť. Počkať! To není nepriateľ! To je iba Kakashi!

Naruto: ZiraelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora