Kapitola 36: Prvá obeť NF

127 11 0
                                    

****************************** 

Shiro:

Po zhltnutí posledného kúska tuniaka v mojej miske som sa rozhodol pre jednu vec. „Hej, prcek... Idem pohľadať Kuroa, takže sa možno vrátim trochu neskoro. Nechaj mi otvorené okno v kuchyni, dobre?"

Odpovedala mi, zatiaľ čo vyťahovala muffiny z trúby. „Pokús sa ho sem priviesť do dvadsiatich minút, dovtedy stihnem upiecť tuniakové muffiny pre vás dvoch a napustiť vodu do vane. Dones mu pamlsky od Hokageho, položila som ich pri pralinky. Dávaj si na seba pozor, Shiro."

Prikývol som, zobral do úst zabalené pralinky s pamlskami, vyskočil von oknom a po páde na zem sa rozbehol dopredu, v snahe nájsť toho kocúra. On sa domov asi len tak ľahko nevráti, pravdepodobne ho budem musieť presvedčiť.

Ten chlapec z Hyuuga klanu ma dnes fakt prekvapil, má teda odvahu. To, čo spravil sme zahliadli ja s huňatým obočím ako jediní, ešteže. Vôbec jej ten Neji či aké to má meno, nedôveruje.

Keď sa porozprávam s Kurom, pôjdem to tu skontrolovať pri bránu a okolie, či sa tu nepotuluje niekto, kto není z Konohy, pretože tu už od rána cítim dáku zvláštnu, obrovskú chakru. Síce už nejsom ninja, no ak to bude potrebné, budem bojovať. Áno, viem, som iba malý lenivý kocúr, bla bla bla...

Teraz stačí iba viac zapojiť zmysly a vycítiť Kurovu chakru. Musím byť čím skôr pri ňom. Cítim nebezpečenstvo...

 ******************************

Juliet: 

Položila som pred Kakashiho tanier s kakaovými muffinmi, čajom, sadla si oproti nemu na stoličku, podoprela si bradu a pozorovala ho. Ak sa Kurovi niečo stalo.... Nie, od je silný. Je v poriadku.

„Žiadam si vysvetlenie toho, čo sa stalo." Vyslovil pokojne pri dávaní si masky dole.

Z úst my vyšiel hlboký vzdych. „Medzi mnou a ním sa strhla hádka, Kakashi-san. On sa naštval, odišiel a doteraz sa nevrátil. Mám o neho obavy, aj cez ten fakt, že viem o jeho skvelej obrane a veľkej sile.... Je to všetko moja vina... Keby som radšej mlčala, nemuselo by to dopadnúť takto. Toto bola naša prvá hádka.."

Chvíľu fúkal na muffin, aby rýchlejšie vychladol, potom mi odpovedal: „Prvá hádka, hovoríš.. Mohlo sa ho to veľmi silno dotknúť. Neobviňuj sa, medzi vami sa to čoskoro urovná. Aby ste predišli ďalším takýmto udalostiam, obidvaja opatrne voľte slová. Čo keby si mi porozprávala o tom, čo iné sa dnes dialo?"

Na Kakashim je zaujímavé to, že má na tvári skoro stále ten rovnaký pokerface. Hmm... Je na čase spraviť cesto na tuniakové muffiny pre Kuroa a Shira. Tákže, ako prvú potrebujem polohrubú múku.. „Eren sa vybobkoval Hokagemu do kancelárie i na chodbu, išla som sa odfotiť na svoj ninjovský formulár, zaviedla som Erena sem, vy ste vtedy ešte spal, potom som bola na misii, lepšie povedané, dávala som pozor na vnuka Hokageho a jeho dvoch členov party, zobrala som ich do cukrárne, neskôr do parku a potom do pizzérie, nakoniec som išla Tretiemu nahlásiť dokončenú misiu a išla za si za peniaze čo mi dal, kúpiť suroviny na muffiny aj s pekáčom. Inak, Gai vás pozdravuje." Odpovedala som mu pri miešaní suchých surovín zvlášť a mokrých zvlášť. Teraz mi zostáva ich spojiť dokopy a pridať tam tuniak.

Po započutí mena Gai mu zabehol kúsok muffina. Ozaj, Gaiovi už dorástlo druhé obočie.

Mám... Jednu otázku. „Kakashi-san, ako má chlap slušne odmietnuť dievča tak, aby jej nezranil city?"

Naruto: ZiraelWhere stories live. Discover now