5

4.5K 156 5
                                    


Ik word wakker en kijk op mijn telefoon, 11 uur. Hmmm ik hou van weekenden. Ik blijf nog even lekker liggen en stap dan de douche onder.

Na het douchen zat ik alleen beneden, want mijn moeder was op bezoek bij een vriendin. Ik eet mijn zelfgemaakte wentelteefjes op en pak mijn tas. Ik doe de voordeur op slot en fiets naar mijn vader toe. Ik fiets door het park waar ik gisteren met Mark ben geweest. Echt, ik vraag me af waarom ik hier nog nooit ben geweest. Ik fiets door naar mijn vaders huis. Als ik langs Marks huis kom, zie ik er een vrouw uit lopen. Zijn vrouw, denk ik. Ze geven elkaar een knuffel en een kus op de wang en dan ziet hij mij mijn fiets parkeren een paar huizen verderop. Ik zwaai naar hem en hij kijkt awkward naar zijn vrouw en zwaait dan terug. Ik loop naar binnen zonder wat tegen hem te zeggen, want er hing een awkward luchtje en ik haat het om awkward te zijn. Mijn vader begroet me en ik gooi mijn spullen op de bank.

"Hoe was school deze week? Ik hoorde dat je eindelijk bijles hebt voor wiskunde?" Vraagt hij.

"Gewoontjes. Ja, ik krijg bijles van mijn docent. Maar hij is erg leuk dus het is erg fijn." Zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Mijn vader kijkt me even raar aan en knikt dan.

"Wil je iets drinken? Ik heb thee gezet als je dat wilt?" Vraagt hij en pakt wat te drinken voor me. Nadat hij de glazen had gepakt komt hij naast me zitten.

"En... hoe is deze docent?" Vraagt hij met een knipoog.

Bijles (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu