A gyűrű

1.9K 151 31
                                    

~Akiya szemszöge~

Mostmár 1 év eltelt. Mind a ketten jól haladunk a sulival. Befogadtunk egy kiscicát, Kuroo-t. Egyszer amikor Lucas dolgozott, éppen elaltatásra került volna szegény picike, de Lucas úgy döntött hogy inkább hazahozza.
Ez egy nagyon szép dolog volt tőle.
Én közben meg kiléptem a régi munka helyemről és elment egy híres lovardába. Nagyon szeretjük az állatokat és szerintem jól is bánunk velük.

Álmosan feküdtem az ágyunkban, miközben vártam hogy Lucas felébredjen. Elkezdtem játszani egyik hajtincsével, majd arcát kezdtem simogatni. Egyet felmordult, majd kinyította szemét. Boldogan rámoslyodtam.

-Jó reggelt.- egy kisebb puszit nyomtam arcára.
-Jó reggelt szívem- átfordult jobb oldalára így szembe került velem.
-Arra gondoltam, hogy ma elmehetnénk egy randira-
mondta, miközben szemeimbe nézett.
-Én benne vagyok, lemegyek és csinálok reggelit- egy csókot adtam neki, majd lesétáltam.

Egy meleg, napos szombati nap van.
Szeretem, mert ilyenkor minden sokkal fényesebb. Bekapcsoltam a Tv-t hogy közben a reggeli híradót hallhassam. Elindultam a hűtő fele és kivettem pár tojást. Egy kis egyszerű tükörtojást összedobok így reggel.
Pár percel később Lucas is álmosan elkezdett lejönni. Oda jött hozzám és hátulról átkarolta csípőmet.

Nyakamra elkezdett puszikat hinteni.
Elég nehéz volt így oda figyelni az ételre, de azt se akartam hogy abbahagyja.

-Én inkább téged kérnélek reggelire.- suttogta fülembe.

-De ha megeszel akkor hogyan élhetnénk együtt később?- szórakoztam egy kicsit vele.

Megfogta államat és balra fordította, majd egy csókot adott. Falta ajkaimat, egyre jobban belemélyedtünk a csókba miközbe Lucas egyik lábát az enyéim közé rakta, így tagomat nyomva. Egy picit ellöktem Lucast, de csak annyira hogy a csókból kiszakadjunk.

-Először a reggelit megcsinálom.- mondtam miközben próbáltam ránéztem.

Visszafordultam és folytattam az étel elkészítését. Tudtam hogy Lucas most egy picit megsértődött. Mérgesen lehuppant a kanapéra és a képernyőt bámulta. Amikor készen lett az étel, megterítettem az étkező asztalra majd mind a kettőnknek raktam egy nagy adagot. Lucas durcisan leült és elkezdett enni, de szemembe nem nézett.

-Ne csináld Lucas, ne hogy most ettől bedurcizzál.- próbáltam mondani egy lágy hangon.

Láttam hogy Lucas arcára egy kis pír ült. Mindet megettük. Elraktam a tányérokat a mosogatóba, majd a kanapén ülő Lucas fele mentem.
Megfogtam vállait és hátára fektettem, majd ráültem csípőjére.

-Öhh... Akiya, nem kell ezt csinálnod, csak mert egy kicsit megsértődtem.- Lucas eléggé megilletődött.

-De én most ezt szeretném~

Hasára feküdtem és egy csókot adtam.
Elkezdtem polóját felhúzni.

~Lucas szemszöge~

Nem is gondoltam hogy Akiya képes lenne ilyesmire. De boldog voltam hogy most ő vezet. Miközben ajkaimat falta elkezdte polómat felhúzni. Egy picit segítettem neki azzal hogy félig felültem, így már könnyebb volt neki is. Amikor lekerült polóm, hasamat kezdte benedvesíteni. Egy picit játszott mellbimbóimmal, majd fenekét is elkezdte mozgatni, így gatyámon keresztül tagomat kezdte izgatni.

Kezdtem kemény lenni, de valószínű hogy Akiya is megérezte mert gatyámat kezdte el levenni. Mostmár csak egy szál boxerben feküdtem.
Akiya visszaült csípőmre és saját ruháit is levette, míg ő is csak boxerben ült. Felültem és még egy csokót adtam neki, majd visszadöntött hátamra. Akkor most tényleg ő szeretné csinálni.

Szerelem első látásra  {Yaoi, befejezett }Where stories live. Discover now