e l e v e n

72 20 7
                                    

DÜNKÜ PAYLAŞTIĞIM BÖLÜME 2-3 DAKİKA GEÇMEDNE OY GELDİ VE KONTROL ETMEK İÇİN BİLDİRİMLERE BAKTIĞIMDA BİR SÜRÜ OY GÖRDÜM ONUN İÇİN GAZA GELİP BUNU DA PAYLAŞIYORUM.
TÜM YORUMLAR VE OYLAR İÇİN ÇOK AMA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

STAY ALİVE
|-/
.
.

Joshua: Konuşmaya ihtiyacım var Bulanıksurat. Pek iyi hissetmiyorum.

Bulanıksurat: Sorun nedir?

Joshua: Bahsettiğim çocuk. Resmen benden kaçıyor. Artık tuvalette de görmüyorum onu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konuşacak,olanları anlatabileceğim kimse yok.Senden başka.

Bulanıksurat: Josh,böyle konularda pek iyi değilim,üzgünüm.

Joshua: Sanırım artık sende yoksun.

Joshua: Eskiden istemeyerek mesajlaşan benken sanki şuan rolleri değişmişiz gibi davranıyorsun. İyi misin?

Bulanıksurat: İyiyim.Sonra görüşürüz.Ufak bir işim var. (13:43)

Joshua: Pekala,sanırım bende Bayan Stratter'a gidicem.Görüşürüz. (13:55)
.
.
.
(Bölüm 13:43 -13:55 arasında olanlarla devam ediyor.Aşağıdaki kısım Bulanıksurat'ın son mesajından sonra yaşananlar.Biraz karışık olmuş olabilir üzgünüm.)

Bulanıksurat her hafta uğradığı odaya,rehberlik servisine uğramıştı.Bayan Stratter kilitli çekmecede üstünde Bulanıksurat'ın isminin yazılı olduğu ve küçük bir resminin bulunduğu dosyayı çıkartıp masasının üstüne koymuştu.Bulanıksurat 'ın dönem boyunca her gelişinde anlattığı şeyler bu dosyada yazıyordu.Bulanıksurat eski deri koltukta otururken Bayan Stratter odadan çıktı.Büyük ihtimalle her seferinde olduğu gibi kahve almaya gitmişti yine.Bulanıksurat,Bayan Stratter'ı beklerken telefonuna bir bildirim geldi.

'Joshua: Pekala,sanırım bende Bayan Stratter'a gidicem.Görüşürüz.'

Bulanıksurat Joshua ile karşılaşmayı göze alamazdı.Bayan Stratter gelmeden apar topar odadan ayrıldı. Gidebileceği tek yer vardı,her zaman gittiği yer. Son kattaki erkekler tuvaleti. Tuvalete girince tüm kabinlere bakarak boş olduğundan emin olmak istedi. En sondaki kabine girip cebindeki telefonunu çıkarttı.

Bulanıksurat: Görüşürüz Joshua.
.
.
.
Umarım bu bölümü beğenmişsinizdir.Uzun zaman sonra tekrar yazmaya başladım.Daha önceki bölümleri Ocak ayında yazıp Haziranda paylaşmıştım ama bu bölümü temmuzda yazdım . Bunun sebebi başlarda hiç okunma olmamasıydı. Oylarınız ve yaptığınız yorumlar için çok ama çok teşekkür ederim.Ve son olarak.

Hikaye eğlenceli olmaya başlıyo.Yani olmaya başlıyacak.Yani öyle umuyorum.Her neyse.
Sizi seviyorum
|-/

treehouse // jøshlerDove le storie prendono vita. Scoprilo ora