t h i r t e e n

40 13 5
                                    



Joshua dosyada yazan her şeyi dikkatlice okudu ve cebindeki telefonunu çıkartıp her sayfanın fotoğrafını çekti.
Bu yaptığı yüzünden disiplin suçu alabilirdi fakat Tyler hakkındaki her şey bu dosyada yazıyordu.
Joshua fotoğraf çekmeyi bitirdikten sonra dosyayı aldığı yere geri bırakmak için çantasına tıkıştırdı ve tuvaletten ayrıldı.

Bayan Stratter'ın odasına tekrar girip dosyayı aldığı yere geri koyması gerekiyordu.Uzun koridorda ilerleyip Bayan Stratter'ın kapısına ulaşınca durakladı.Bayan Stratter arkasına dönüktü ve telefon görüşmesi yapıyordu.

Joshua odanın kirli cam kapısını hafifçe tıklatıp izini beklemeden girdi.Bayan Stratter bir kaç saniyeliğine arkasını döndü ve fısıldayarak Josh'a oturmasını söyledi.Joshua masaya en yakın olan eski deri koltuğa oturup çantasını kucağına aldı.
Bayan Stratter ona bakmıyorken dosyayı koyması kolaydı fakat masanın üstünde,göz önünde olan bir yere bırakırsa fark edilebilirdi.

Ayakkabısını bağlıyor gibi davrandı ve eğildiğinde çantasından dosyayı çıkartıp masadan düşmüş gibi görünmesi için sayfaları kıvrılmış bir şekilde bıraktı
Birkaç saniye sonra Bayan Stratter telefon görüşmesini bitirdi ve tekerlekli mor koltuğuna oturdu.Masasına doğru yaklaşırken ayağıyla Tyler'ın dosyasına dokundu ve yavaşça eğilip dosyayı masasına koydu.
Josh'ın rehberlik servisine gelme sebebi Bulanıksurat'tı fakat artık her şeyi öğrenmiş sayılırdı.Bayan Stratter'a anlatmak için bir şeyler uydurmalıydı.
"Uzun zamandır ofisime gelmiyordun Josh,sorunun ne?"

"Aslına bakarsanız Bayan Stratter,bu sefer sizinle konuşmaya değil iyileştiğimi söylemek için geldim.Bir süredir psikolojik destek alıyordum ve sanırım artık cidden iyileştim.Bunda sizin de çok büyük katkınız var,size minnettarım." Dedi.
Söyledikleri saçmaydı ancak Bayan Stratter bunu anlayamayacak kadar saftı.Josh gerçekten psikolojik destek almıştı fakat ailesinin biseksüelliği psikolojik bir sorun olarak görmesi sebebiyle zorla terapiye götürülmüştü.
Bayan Stratter yüzünde kocaman bir gülümsemeyle Josh'ın baktı ve onun adına çok sevindiğini belirtti.
Josh daha fazla vakit kaybetmeden derse girmesi gerektiğini söyleyip rehberlik servisinden ayrıldı.
Şimdi yapması gereken tek bir şey kalmıştı.Tyler'ı bulup yüz yüze konuşmalıydı.

HEYHEYHEYHEY
LÜTFEN BANA KÜFÜR ETMEYİN BİLİYORUM ÇOK AMA ÇOOK FAZLA GEÇİKTİRDİM AMA Bİ TÜRLÜ FİKİR GELMİYORDU AKLIMA TIKANMIŞTIM.AMA SONUNDA YAZABİLDİM İŞTE.
HİKAYEYE VERDİĞİNİZ OYLAR VE YAPTIĞINIZ YORUMLAR İÇİN SİZE ÇOK ÇOK AMA ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİ SEVİYORUM :) VE BU BÖLÜM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZMANIZI BEKLİYORUM

stay alive
|-/

treehouse // jøshlerOnde histórias criam vida. Descubra agora