t w e l v e

84 19 20
                                    

.HATIRLATMA.
Bulanıksurat Joshua ile karşılaşmayı göze alamazdı.Bayan Stratter gelmeden apar topar odadan ayrıldı. Gidebileceği tek yer vardı,her zaman gittiği yer. Son kattaki erkekler tuvaleti. Tuvalete girince tüm kabinlere bakarak boş olduğundan emin olmak istedi. En sondaki kabine girip cebindeki telefonunu çıkarttı.

Bulanıksurat: Görüşürüz Joshua.
.
.
.

Joshua Bulanıksurat'tan gelen son mesajı da okuduktan sonra telefonunu sessize aldı ve Bayan Stratter'ın odasının kapısını aralayıp içerde biri olup olmadığını kontrol etti.Bayan Stratter'ı yerinde göremeyince masanın önündeki koltuklardan birine oturdu.
Bayan Stratter'ın büyük beyaz masasındaki çerçevelere ve rengarek kalemlere göz atarken,gözü masanın üstünde duran dosyaya takıldı.Josh dosyanın kapak kısmında yer alan küçük vesikalık fotoğrafı görünce aniden oturduğu yerden kalktı ve dosyayı olduğu yerden alıp aceleyle çantasına sıkıştırdı.

Dosyanın kapağındaki küçük fotoğrafta haftalardır Bulanıksurat'a anlattığı fakat ismini bilmediği kırmızı bereli ve dövmeli çocuk vardı. Josh vakit kaybetmeden odadan çıktı ve okulun en sakin kısımı olan son kata çıkıp,o kattaki erkekler tuvaletine girdi.

Kabinlerin boş olup olmadığını kontrol etmek için kapılarının altından baktı.Sadece son kabinde siyah bir ayakkabı ve kırmızı çoraplar gördü ve boş olan kabinlerden birine geçip klozet kapağının üstüne oturdu.
Aceleyle çantasına tıkıştırdığı dosyanın kenarları biraz buruşmuştu.Eliyle buruşuklukları düzeltip ilk sayfayı çevirdi.
İlk sayfa öğrenci bilgileriyle doluydu. Josh'ın haftalardır aklından çıkaramadığı çocuğun ismi Tyler'dı.Tyler Joseph.

Kişisel bilgileri gözden geçirdikten sonra bir sonraki sayfayı çevirdi. Sayfayı çevirdiği anda dikkatini çeken tek bir kelime her şeyi anlamasına yetmişti.

Blurryface.
.
.
.

TATATATAAAAAM
HEMEN YAZIP PAYLAŞMAK İSTEDİM
TÜM GÜZEL MESAJLARINIZ VE YORUMLARINIZMİÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
BÖLÜM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZİ MESAJ OLARAK VEYA YORUMLARDA BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEV
NİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

STAY ALİVE
|-/

treehouse // jøshlerWo Geschichten leben. Entdecke jetzt