RAFLARDA *Havai Fişek Eşliğinde Bölüm*

2.4K 132 70
                                    

YAZARDAN NOT: Merhabalar kuzucuklarım! Bölüm başlığından da anladığınız gibi Unutulmuş Türkiye raflarda! Kitap 9 Ocak 2017'de resmi olarak (sizin sayenizde) raflardaki yerini aldı!

Vize haftamın yoğunluğu nedeniyle bu mutlu haberi ancak şimdi paylaşabiliyorum ne yazık ki, ancak geç olsun güç olmasın değil mi? (vize haftamın getirdiği beyin sarsıntısını henüz atlatamadım o yüzden saçmalamalarımı mazur görün lütfen^-^)

Gelelim birçoğunuzun bahsettiği bir duruma. Unutulmuş Türkiye'yi arayıp bulamama durumu. Kitap bu hafta çıktığından henüz bütün D&R'lara ulaşmadı ne yazık ki. Ancak önümüzdeki günlerde bütün D&R'lara ulaşacağından şüpheniz olmasın. İnkılap kitabevine ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili bir bilgim yok ancak onda da aynı durum söz konusuysa birkaç gün içerisinde onun da bütün şubelerinde Unutulmuş Türkiye yerini almış olur tahminimce.

Ama eğer beklemek istemiyorsanız bütün büyük internet sitelerinde Unutulmuş Türkiye mevcut. Siparişinizi verir vermez kısa bir süre içerisinde elinize ulaşacaktır. 

Sizleri seviyorum, eğer kitabı okurken beğendiğiniz ya da üzerinde konuşmak istediğiniz kısımlar olursa (satır içi yorumun telafisi olarak) Facebook grubumuza bekliyorum! Grubun linkine profilimden ulaşabilirsiniz ve orada kitapla ilgili sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyor olacağım ^-^

Bütün bu süreçte yanımda olan herkese tekrar sonsuz teşekkürler, sizlerin yeri bende çok ayrı. Bir gün  hepinizle yüz yüze görüşmek dileğiyle... Aaa bu arada yüz yüze demişken, ne yazık ki Adana'ya gitmeme ailem izin vermedi *kalbi kırık, gözü yaşlı yazar emojisi* Ancak mart ayında İstanbul'da yapılacak olan kitap fuarında oradayım! Hepinizi bekliyorum *-*  *-*  *-*

Gelelim bir başka konuya. İçinizde Camdan Yumurta'yı ya da Apollon'un Tuşu'nu okuyanlar varsa yeni bölüm her ikisine de en geç beş gün içerisinde gelecek (Duyuruları profilimden yapıyorum ancak anlaşılan birçoğunuz gözden kaçırıyorsunuz ^-^). Vize haftam ve öncesindeki hafta haliyle çok yoğun olduğumdan (okulu ben açıp kapatıyordum desem yeridir) bölüm yayımlayamamıştım. Ancak şimdi tatile girdiğime göre düzenli olarak bölün gelecek, sizleri seviyorum. 



Unutulmuş: TürkiyeWhere stories live. Discover now