İmza Günleri

344 11 1
                                    




Merhabalar zombilerim! Sizlere muhteşem haberlerim var! Hem İstanbul hem de Ankara'da gerçekleşecek olan fuarlarda yer alacağım.

Geçen sene söylediğimi bir kez daha yinelemek istiyorum (geçen sene bu şekilde  yanıma gelip sohbet eden birçok okurum olmuştu çünkü ^-^) . Kitap fuarında bana daha önce aldığınız kitaplarınızı imzalatabilir, oradan indirimli kitap alır bana imzalatabilirsiniz ama en önemlisi gelip rahatça benimle saatlerce sohbet edebilirsiniz ^-^ Yanınızda kitap getirmemiş ya da kitap almamış dahi olsanız lütfen gelin ve benimle sohbet edin. Unutulmuş Türkiye karaketerlerini çok özledim ve sizlerle sohbet ederken onlarla hasret giderebiliyorum. Bu zevkten beni mahrum bırakmayın lütfen ^-^




Önce Ankara'da 3 Kasım Cumartesi günü Bilkent Kitap Günlerinde olacağım. Bilkent'in yeni bir etkinliği olarak bu kitap günlerinin hayli iyi geçeceğini duydum, bir Ankaralı olarak ben de merakla bekliyorum. Ama en çok sizleri bekliyorum ^-^


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Daha sonrasından ise İstanbul TÜYAP'ta yer alacağım. 11 Kasım Pazar günü İstanbullu tüm okurlarımı bekliyorum! Dediğim gibi yalnızca sohbet etmek için bile olsa sizleri bekliyorum!


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Unutulmuş: TürkiyeWhere stories live. Discover now